Hur får man kontakt med andra sidan?

Hur får man kontakt med andra sidan

Ett alternativ är naturligtvis att du vänder dig till ett etablerat medium för att få kontakt med andra sidan. Du kanske önskar få en kontakt med någon som gått över till andra sidan eller få ett budskap från dina egna guider. Det är situationer när ett medium hjälper dig med svaren.

Öppna upp för kontakt med andra sidan

Men många personer jag möter vill själva öppna upp för att få kontakt med andra sidan, sina guider. Det är en process som är mycket individuell och tar olika lång tid då ingen person har samma livsuppgift och styrkor med sig i detta livet.  

Kontakten med andra sidan är inte som att kommunicera med en levande person utan något subtilt, finstämt, som liksom snuddar förbi ditt medvetande. Ofta tror man i början att det är ens egna tankar. Genom att “lyssna” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att få till dig budskap. 

Be om att få kontakt med din guide 

Be om kontakt med din ande eller som jag hellre kallar det din guide. Det är din bestämda avsikt som avgör om du får en kontakt eller inte. Du behöver rikta din intention mot att skapa en kommunikationskanal er emellan. Se det som att era energinivåer ska mötas och sändare och mottagare finjusteras för en bra och ren kanal. 

Meditation

Meditera och stilla ditt sinne. Det är mycket gynnsamt då det lugnar ditt sinne och gör dig öppen för att få kontakt med din guide.
De finstämda budskap du får till dig som nästan påminner om dina tankar, ska du inte analysera eller värdera. Tag emot dem som de kommer till dig med ett öppet sinne.

Leva hälsosamt

Det är oftast en längtan som kommer med medialt och andlig uppvaknande. Vi vill leva mer hälsosamt och hitta balans och frid inom oss och med vår omvärld. Denna längtan är bara att bejaka och hitta sin individuella väg till ett mer hälsosamt liv. Det gör dig mer klar i sinnet och det är positivt för att ta emot förnimmelser från andra sidan.

Medial kurs online

För att komma igång med din mediala utveckling är en bra början en medial kurs online. Du lär dig grunderna och får kunskap om hur du fortsätter din utveckling.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: