Medial-Utveckling

Till Din GRATIS Kurs i Medial Utveckling


MedlemsValvet innehåller ALLA kurser + Livemöten och en privat Grupp. Du läser kurserna i din egen takt och när du vill.

Bli en MediumPreneur och följ med på SuccéResan till Mediumskap & Egen Verksamhet! Gör din dröm till verklighet och starta din Mediala Utveckling och Verksamhet som medium, coach eller mentor. Följ med på SuccéResan steg för steg!
Pris: 297 kr/månad


Öppna upp för andevärlden och lär dig mer om hur du blir mottaglig för andar och hur du vet om en ande är nära. Ditt mediala uppvaknande!
Pris: 100 kr


Vill du utveckla din mediala förmåga i din egen takt och när du vill? En kurs online är perfekt för dig!
Pris: 747 kr del 1


Till Bloggen

Hur kan jag veta att jag får kontakt med höga, kärleksfulla energier och inte Black Magic? 

Kontakt med höga, kärleksfulla energier Det handlar om att öppna upp dig genom att använda dig av en ritual. Ritualen är helt individuell. Det är du som bestämmer hur du vill forma den genom ett upplägg som känns bra för dig. Det gör att både du och dina guider på andra sidan är förberedda för… Fortsätt läsa Hur kan jag veta att jag får kontakt med höga, kärleksfulla energier och inte Black Magic? 

Hur vet jag att jag har kontakt med andevärlden så att det inte bara är inbillning?

Sunt att vara kritisk Först vill jag säga att det är väldigt sunt att vara kritisk till all den information och alla de impulser som kommer till dig. Det är faktiskt jättebra och fullständigt normalt att också tvivla på det som kommer till dig. Ibland så upplever man impulserna som väldigt diffusa, ja nästan som… Fortsätt läsa Hur vet jag att jag har kontakt med andevärlden så att det inte bara är inbillning?

Hur öppnar jag upp mig till andevärlden?

Många frågor som jag får handlar om – Hur öppnar jag upp mig till andevärlden? Vad är då hemligheten med att öppna upp till andevärlden? Det första du ska tänka på är att försöka komma in i ett avslappnat tillstånd eller det man brukar kalla meditativt tillstånd. Viktigt är också att skapa en ritual för… Fortsätt läsa Hur öppnar jag upp mig till andevärlden?


Hämta Din GRATIS Kurs i Medial Utveckling

Öppna upp för energier från Universum!

%d bloggare gillar detta: