Fullmånen

Månen har trollbundit mig sedan jag var barn. Jag sover mycket ytligare när det är fullmåne och är känsligare för olika energier. Ibland kan jag känna att det är svårare att hålla fokus en längre tid. Jag vill hellre drömma mig bort en stund, bara dåsa. 

Fullmånen är den mest kraftfulla månfasen. Det är troligtvis den tid då du kommer att se dina “frön” gro. Det är dags att djupdyka i detaljer i saker du har på gång och göra pågående projekt så perfekta som möjligt. Det är en tid för fullbordan och att åter ta kontakt med tidigare partnerskap, relationer och beslut kring karriären. 

Fullmånen är också en tid av fruktsamhet och ökad andlighet. Det är lättare för dig att få till dig högre vägledning och höra budskap under fullmånen. Be om en höjning av dina mediala förmågor och att få använda energin på ett bra sätt.

Här är en ritual du kan göra när det är fullmåne:

 • Tvätta händerna noggrant.
 • Hitta ett lugnt utrymme och och sätt dig bekvämt. Tänd ljus eller bränn rökelse för att komma i en avslappnad stämning. Det är viktigt att du är avslappnad och redo för denna ritual.
 • Skriv en lista över vad som har manifesterats hittills och tacka för dem. Du kan också skriva en lista över vad du vill göra perfekt och avsluta till nästa månfas.
 • Skriv ner alla åtgärder du har gjort för att få dina önskningar att bli uppfyllda. Skriv på samma papper ner alla sätt som dina avsikter har börjat att gro. Förklara de specifika resultat och möjligheter som har kommit längs din väg. Tillåt dig själv att känna tacksamhet för varje antydan du fått om att dina önskningar utvecklas.
 • Om dina önskningar ännu inte har manifesterats, skriv ner dina önskningar på andra sidan papperet som om de redan har manifesterats i din verklighet. Du kan till exempel skriva, ”Jag är så exalterad att [fyll i tomrummet] har kommit in i mitt liv!” Förklara i detalj hur det känns att ha manifesterat din önskan. Tacka universum för hjälpen att göra din önskan verklighet.
 • Gör en annan lista över åtgärder du kan göra under nästa måncykel för att fortsätta att manifestera dina önskningar. Det kommer visa universum att du är villig att arbeta tillsammans med krafter utanför din kontroll.

Naturligtvis är det så att inte alla individer dras till Månen och upplever dess magiska krafter. Det finns ett högre syfte med att vi är olika där. Jag är nyfiken på hur du upplever Månen och särskilt fullmånen. Vad känner du och hur tar det sig uttryck för dig?

Ha en magisk fullmåne!

Publicerat den
Kategoriserat som Övningar

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

1 kommentar

 1. Jag förstår varenda ord du skriver! Fullmånen har en enorm kraft o alltid varit en del av mig på olika sätt. Jag kan många gånger åka ner till havet vid fullmåne midnatt o meditera o känna in ljuset o kraften den ger, för att fylla på mig, lämna o återta min inre kraft samt utveckling inom olika områden. Jag sover lite men det jag sover sover jag djupt med drömmar som är mycket tydliga.
  Tar vara på vartenda tillfälle med fullmånen, med att rena och fylla på ny fantastisk magi🙏
  /Thessan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: