MediumPreneur 1

MediumPreneur

MediumPreneur – vad är medialt entreprenörskap? 

Mediumpreneur, ja det är ju ett helt nytt begrepp och jag förstår att du undrar vad jag menar med det. Min känsla säger mig att det behövs någonting nytt när det gäller medial utveckling och andligt och medialt arbete. Jag upplever att mycket är det samma med variationer på hur det presenteras. Här behövs nytänkande, nyskapande och mera kunskap. Vi behöver jorda det andliga och skapa och fördjupa kontakten med Moder Jord. Hitta andligheten i vardagen. Det innebär att du får ifrågasätta gamla sanningar, trosföreställningar, minimera och skala bort det som känns så onödigt och tungt. Allt är inte vad det synes vara. Tiden är inne för dig som vill utveckla din medialitet och andlighet genom nytänkande och nya insikter för att upptäcka och skapa din egen väg – bli en MediumPreneur!  

Inre vägledning

Jag lyssnar till min inre vägledning och börjar steg för steg skapa nytt kursmaterial och en e-bok i mediumpreneurskap. Var och en behöver hitta sitt sätt att utvecklas både andligt och medialt. Alla ska kunna gå sin egen väg och komma till insikt om hur man kan använda sig utav det andliga och det mediala i vardagen för egen, andras och Moder Jords skull.

Medialt och andligt uppvaknande

Du får räkna med att det här kommer bli en lite annorlunda resa. På vägen behöver du få till dig ny kunskap och lära dig olika begrepp inom det andliga och det mediala. Du uppmuntras att tänka och reflektera själv över olika fenomen och saker som du upplever. Reflektion är en viktig del i medialt entreprenörskap och att du litar till din egen känsla vad som är bäst för dig i din utveckling. Medialt uppvaknande innebär att man får många nya erfarenheter och upplevelser där du får omvärdera och släppa trosföreställningar du tidigare burit på.

Moder Jord

Ett andligt och medialt uppvaknande är en process som kan hjälpa och stötta dig att möta och bli ditt Nya Jag. Likt ringar på vattnet så påverkar det även din nära omgivning och vår omvärld positivt. Var och en kan hylla och visa Moder Jord respekt genom en andlig och medial utvecklingsprocess och öppna upp för hennes outgrundliga kunskap. 

I kommande artiklar kommer jag bland annat ta upp 

  • hur du öppnar för andevärlden
  • meditation
  • andlighet
  • intuition
  • medial utveckling

eller hur du som MediumPreneur kan jorda det andliga.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: