Hur vet man om en ande är nära?

Upplevelser av andevärlden

Mina egna första upplevelser av att andevärlden ville ha min uppmärksamhet började med att jag i ögonvrån såg något som liknande stora dammtussar virvla förbi. När jag vände blicken i den riktningen så fanns det naturligtvis ingenting. Hade det hänt en gång så skulle jag inte brytt mig. Men när det upprepas så får det en annan innebörd.

Det hände också att det knäppte i väggar, böcker som föll i golvet och lampor som tändes och släcktes. Jag minns att ibland kändes det som om jag höjt min energinivå och plötsligt gick flera olika elektriska saker och glödlampor sönder inom en kort tidsperiod. 

Under meditation kom även fysiska upplevelser. Jag fick gåshud, kände kyla eller värme vid ena sidan. Hjärtat började plötsligt slå fortare och jag kunde nästan liksom stelna till i hela kroppen under några sekunder. Många gånger kunde jag även känna hur ett inre lugn spred sig inom mig. Ibland upplevde jag som ett tryck över eller runt huvudet och det kopplar jag till en närvaro av höga rena energier. Detta kan jag känna då och då även idag.

 Andevärlden har olika sätta visa sig

Det är vanligt att andevärlden besöker oss i drömmar och vill förmedla budskap till oss. Du kan även få telepatiska tankar när din guide i andevärlden vill berätta något för dig. Ett annat vanligt tecken är när andevärldens kommunicerar genom dina husdjur. Djur har ofta lättare än vi människor att se att någon från andevärlden som är på besök. Om katten eller hunden verkar känna av anden då är det ett besök.

Andevärlden och dina guider har många olika sätt att visa sin närvaro på. De pockar på din uppmärksamhet och önskar kontakt. Det är naturligtvis helt upp till dig om du vill uppmuntra och utveckla er kommunikation eller avfärda det och låta det rinna ut i sanden.

Välkommen att hämta en  GRATIS introduktionskurs i min kursportal. Den finns på min hemsida https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

1 kommentar

  1. Mycket intressant, det mesta du beskriver har faktisk hänt mig flera gånger i drömmar mm. Men jag har aldrig brytt mig. Men nu tänker jag öppna upp mig

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: