Hur får du kontakt med andra sidan?

Hur får du kontakt med andra sidan?

Jag har alltid haft en stark intuition och använt den i min vardag som en stor tillgång. Medialitet var inte något som jag tidigare reflekterade över att jag kunde vara. Min mediala förmåga låg och vilade latent tills det var dags helt enkelt. Det hela startade med att jag gick en kurs i andlig healing där jag under behandlingarna fick till mig inre bilder som jag förmedlade till mina klienter. Snart insåg jag att min mediala sida hade öppnats och började att utveckla den. 

Meditation vara något jag hade gjort i flera år innan jag började mitt mediala kunskapssökande. Jag gick många kurser för olika medium under många år. De blev mina mentorer eller läromästare under resans gång. Här vill jag vara ärlig och säga att det krävs en bestämd vilja och avsikt av att öppna upp sig för andevärlden och en stor portion av övning och träning. Inget kommer gratis.

För mig startade min mediala utveckling med att jag under ett meditativt, avslappnat tillstånd fick till mig inre bilder som jag kunde koppla till känslor, dofter, fysiska upplevelser och sedan förmedla till mottagaren. Avgörande för att jag skulle lita till min förmåga var att jag fick en bra och bekräftande återkoppling på mina budskap. 

Öppna upp kontakten med andra sidan

När du vill öppna upp kontakten med din ande, eller som jag hellre kallar det din guide, är det din bestämda avsikt som avgör om du får en kommunikationskanal eller inte. Du behöver rikta din intention mot att skapa en länk mellan er. Se det som att era energinivåer ska mötas och sändare och mottagare finjusteras för en bra och ren kanal. 

Det är definitivt inte som att kommunicera med en levande varelse utan något helt annat. Mer som något subtilt och finstämt. Det liksom snuddar förbi ditt medvetande och sinne. Många gånger tror man i början att det är ens egna tankar. Men genom att “lyssna” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att få till dig budskap. Du underlättar kommunikationen genom att skapa en vana att meditera som ofta resulterar i ett ökat inre lugn och stillar ditt sinne så du kan förnimma de finstämda signalerna från Universum.

Välkommen att hämta en  GRATIS introduktionskurs i min kursportal. Den finns på min hemsida https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: