Träna medial förmåga

Träna medial förmåga

Träna din medialitet

Det finns inga genvägar att när det gäller att ta emot mediala budskap och förnimmelser från andra sidan. Träning och åter träning med en konstruktiv återkoppling på dina mediala budskap är vägen för att nå ditt mål. Sök dig till en medial utvecklingsgrupp online, en kurs med träffar eller gå samman några likasinnade vänner där ni kan öva att ge varandra budskap.  

Rädslan att det jag förmedlar är fel 

Tillit till din mediala förmåga bygger du upp gradvis genom träning och bra återkoppling på de budskap du förmedlar. Du behöver vara modig och utmana dig själv och dina rädslor. Öva och träna så mycket du kan! Tro på dig själv, ha tålamod och lita till att allt sker i rätt ordning, vid rätt tid och plats. Du kan inte jämföra dig med någon annan utan du har din väg att gå. 

Trojkan tålamod, tro och tillit kommer genom träning och är vägen till mediumskapet!

Några tips för att få kontakt med din guide: 

1. Skapa en enkel ritual som att tända ett ljus eller be om inre bild att starta med
2. Det finns olika typer av förnimmelser. Använd dig av din starka sida. Vilken är din styrka? Exempel: Bild, ljud, känsla i kroppen eller direkt vetskap. 
3. Börja tala eller skriv direkt utan att värdera det som kommer till dig
4. Använd triggerhjälpmedel som en inre bild, någon sak, tarot- eller orakelkort så du kommer igång att tala i ett flöde
5. Anteckna, rita och minnesträna det som kommer till dig

Din mediala utveckling

Det handlar om din utveckling i din egen takt, aldrig om att vara bäst eller prestera på topp och tävla med andra. Alla har vi olika gåvor och styrkor och du ska utveckla dina. Var mån om att ha kul tillsammans medan ni övar och tränar.

Välkommen att hämta en  GRATIS introduktionskurs i min kursportal. Den finns på min hemsida https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: