Meditation för medial utveckling

Meditation för medial utveckling

Meditation för medial utveckling

Meditation eller egentligen ett förändrat medvetandetillstånd är det som öppnar upp för den lyhördhet som behövs för att förnimma de här svaga signalerna som kommer från andevärlden. Meditation är kungsvägen till medial utveckling.

När du skapat vanan att meditera kommer du uppleva ett större inre lugn och klarhet. Det innebär i sin tur att du får lättare att förnimma de svaga impulserna i från universum. Dina budskap blir därigenom tydligare, mer precisa och når ett annat djup. 

Meditation för kontakt med din guide

Under meditation får du lättare kontakt med högt utvecklade andliga guider eller entiteter. Högt utvecklade guider är en källa till vägledning, klarhet och kunskap. Det enda som krävs är din önskan och bestämda avsikt att hitta kontakten. När du ber om kontakt med en guide så kommer de stödja processen att öppna upp för kommunikation. Guider kan även ta kontakt med dig i drömmen. Dina andliga guider finns runt dig hela tiden.

Andliga guider kommer in i din aura så mjukt och försiktigt att du först kan tvivla på deras närvaro. Det är därför avgörande att hitta en avslappnad medvetandenivå för att möjliggöra den finstämda kommunikation som det innebär att ta emot mediala förnimmelser.
Meditation är vägen till medial utveckling!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: