Hur vet jag om jag är medial?

Hur vet jag om jag är medial?

Alla människor kan väcka upp sin mediala förmåga. Men många lever sina liv utan att någonsin få kontakt med den sidan inom sig medan andra utvecklar den mer och mer.

Det är individuellt när och hur mycket vi öppnar upp för vår mediala förmåga. Hos en del personer finns det med sedan barnsben och hos andra öppnas det upp senare i livet. Inget är rätt eller fel utan det är en individuell process helt och hållet.

Hur vet jag om jag är medial?

Ett tecken är att du känner på dig saker som sen stämmer. Det kan låta jättebra. Men du får till dig båda positiva och negativa saker, så det får du lära dig att leva med.

När du går in i ett rum med människor så känner du direkt av stämningen och kan också omedvetet läsa av människor i din omgivning. För att göra det medvetet så behöver du få personens medgivande naturligtvis.

Många upplever att de får till sig budskap eller hör inre röster som berättar något som stämmer.

Det är heller inte ovanligt att du ser eller får tecken som visar svaret när du går och funderar på en viss fråga. Många berättar att de drömmer sanndrömmar.

När mediala personer tänker tillbaka på sin barndom minns många att de hade låtsasvänner under sin uppväxt. Det är något jag själv minns att jag hade och som kändes helt naturligt under min barndom.

Du kan också känna en oro som du inte kan förklara innan något jobbigt sker. Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se händelser längre fram i tiden.

Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka. Du kan få förnimmelser eller se bilder när du tar i gamla föremål. Många berättar om att de känner vad djur vill berätta och att de ofta känner igen platser de aldrig varit på.

Detta är några tecken på medialitet som jag tar upp här. Mycket få mediala personer har alla dessa tecken på mediala förmågor. Utan det är snarare så att det är några som dominerar och där har man sin styrka.

De förmågor som är dominerande får man precis som med det mesta i livet öva och träna för att hålla på topp och utveckla. Vartefter du utvecklas så öppnas nya mediala förmågor och gör det till en givande och spännande process hela tiden!

Gör ett quiz!

Hur vet jag om jag är medial?

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: