Budskap från andevärlden

Budskap från andevärlden

Hur visar sig andevärlden 

Andevärlden har många sätt att visa sin närvaro på. Innan du har öppnat upp och kan kommunicera direkt med din guide eller känna av höga energier så får du andra tecken på att en ande är nära. 

Det är vanligt att guider besöker oss i drömmar och vill förmedla budskap. Du kan få telepatiska tankar från din guide i andevärlden när den vill berätta något för dig. Här gäller det att bygga upp tillit till att det är en sann kommunikation. Du kan även känna av energier, en närvaro eller få tecken i vardagen från andevärlden. Kreativiteten är stor och sättet att väcka uppmärksamhet tar sig hela tiden nya uttryck. Var bara öppen för olika tecken och så kommer de till dig!

Hur kan du göra för att få budskap från andevärlden

När du behöver ett klart och tydligt svar från andevärlden kan du gå till väga på följande fiffiga sätt för att få en tydlig bekräftelse. Det görs på ett sådant sätt så att du inte kan hitta på att du fått svaret. Ofta handlar det om “ja” eller “nej”-frågor.

Börja med att sätta dig bekvämt och tänd gärna några ljus. Slappna av och känn att du går in i ett förändrat medvetandetillstånd. Be att få kontakt med din guide/andevärlden och att du vill kommunicera klart och tydligt med dem.  

Du kanske står i valet och kvalet mellan att byta jobb eller stanna kvar. Naturligtvis kan det även handla om andra frågor som att lämna en relation, byta bostad eller satsa på en ny utbildning. 

Om du känner att byta jobb är det som du vill, så kan du ställa frågan: Kommer jag att byta jobb?
Det finurliga är sedan att du lägger till:

Om jag kommer byta jobb – Visa mig då en xxx.

Detta är blir villkoret för hur du ska veta att du och andevärlden verkligen kommunicerar. Var riktigt påhittig och fantasifull här. Det får inte vara något andevärlden kan visa som är möjligt se överallt, var och hur som helst.

Be om något som specifik som till exempel en rosa bil med dekorerad med ögon. Det är inte helt lätt att hitta och inte varje dag du ser en sådan bil. Det kan inte misstolkas.

När du har ställt din fråga och berättat hur du vill att ditt svar ska visas för dig så gäller det naturligtvis att inte ”gå ut och leta”, utan låta det komma naturligt till dig. 

Ibland kan det bli lite tufft. Du kanske dras till olika företag som säljer bilar i tron att du ska hitta ditt svar där. Men släpp det sättet att agera på och låt saken bero i några dagar. Låt det komma naturligt. Plötsligt så har du ditt svar på ett sätt som du inte kunde föreställa dig. Vem vet, på gatan kanske du går ifatt en mamma med sin lilla dotter som har ett märke i form av en rosa bil med ögon på sin ryggsäck. Ha tillit! Där har du ditt svar från andevärlden!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: