Tecken på medialitet

Tecken på medial utveckling

Tecken på medialitet

Många upplever att de får till sig budskap eller hör inre röster som berättar något som stämmer.
Det är heller inte ovanligt att du ser eller får tecken som visar vägen när du går och funderar på en fråga. Många berättar att de drömmer sanndrömmar.

Du kan också känna en oro som du inte kan förklara innan något jobbigt sker. Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden.

Många personer berättar att de hade låtsasvänner som barn. Det är något jag själv minns att jag hade och som kändes helt naturligt under min uppväxt.

Du känner på dig saker som sen stämmer. Det kan i låta jättebra men du får till dig båda positiva och negativa saker, så det får du lära dig att leva med.

När du går in i ett rum med människor så känner du direkt av stämningen och kan också omedvetet läsa av människor i din omgivning. Att göra det medvetet kräver personens medgivande naturligtvis.

Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka. Du kan få förnimmelser eller ser bilder när du tar i gamla föremål. Några berättar om att de känner vad djur vill kommunicera och att de ofta känner igen platser de aldrig varit på.

Mediala förmågor – din styrka

Detta är drygt en handfull tecken på medialitet jag tar upp här. Mycket få mediala personer har alla dessa tecken på olika mediala gåvor. Utan det är snarare så att det är några som dominerar och där har man sin styrka.

De förmågor som är dominerande får man precis som med det mesta i livet öva och träna för att hålla på topp och utveckla. Med det brukar följa att nya mediala gåvor öppnas upp.
Det är en givande och spännande process hela tiden!

Välkommen att hämta en  GRATIS introduktionskurs i min kursportal. Den finns på min hemsida https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: