Hur blir man mottaglig för andar? 

Hur blir man mottaglig för andar?

För att ta emot förnimmelser från andevärlden och bli mottaglig för deras impulser är det grundläggande att komma in i ett meditativt och avslappnat tillstånd, där så många vardagstankar som möjligt hålls borta. Enklast tränar du detta genom att börja meditera och försöka göra det regelbundet. 

För att nå det avslappnade tillståndet gör du det lättare för dig genom att skapa en egen ritual för att komma i ett förändrat medvetandetillstånd. Det behöver inte vara något komplicerat utan något som fungerar för dig. 

Ett sätt kan vara att ha skön musik i bakgrunden, tända ett ljus och ta några djupa andetag. Därefter ber du om att få kontakt med andra sidan. Du kan välja att be om kontakt med din guide, skyddsängel, ditt högre jag eller någon annan ljus och hög entitet. Tänkt på att ha en bestämd avsikt och vilja av att öppna upp för kontakten med andra sidan. Du får räkna med att få vara tålmodig och envis innan du förnimmer energier från andevärlden. 

Du kan också använda beprövade tekniker som att öppna och stänga dina chakran. För egen del har jag ett specifikt ord som innebär att jag öppnar upp för andevärlden.
Visa respekt för andevärlden och tacka alltid efter er kontakt.  

Välkommen att hämta en  GRATIS introduktionskurs i min kursportal. Den finns på min hemsida https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: