Medial-Utveckling

Till Din GRATIS Kurs i Medial Utveckling


MedlemsValvet innehåller ALLA kurser + Livemöten och en privat Grupp. Du läser kurserna i din egen takt och när du vill.

Bli en MediumPreneur och följ med på SuccéResan till Mediumskap & Egen Verksamhet! Gör din dröm till verklighet och starta din Mediala Utveckling och Verksamhet som medium, coach eller mentor. Följ med på SuccéResan steg för steg!
Pris: 297 kr/månad


Öppna upp för andevärlden och lär dig mer om hur du blir mottaglig för andar och hur du vet om en ande är nära. Ditt mediala uppvaknande!
Pris: 100 kr


Vill du utveckla din mediala förmåga i din egen takt och när du vill? En kurs online är perfekt för dig!
Pris: 747 kr del 1


Till Bloggen

Hur blir jag mottaglig för andar?

Avslappning gör dig mottaglig för andevärlden Du behöver lära dig att ta emot de här förnimmelserna från andevärlden eller din guide. Det gör du enklast i ett avslappnat tillstånd. Det når du genom meditation eller avslappningsövningar, yoga eller att du vistas i naturen och helt enkelt skapar ett lugn och balans i ditt liv.  För… Fortsätt läsa Hur blir jag mottaglig för andar?

Hur kan jag kommunicera med andevärlden? 

Kommunikation med andevärlden Vad kan du göra för att underlätta kommunikationen med andevärlden så att du kan ta emot de där finstämda impulserna och förnimmelserna?  Du behöver komma in i ett avslappnat tillstånd, det man även kallar meditativt tillstånd. Det underlättar om du skapar en ritual, en slags metodik för att lyssna in informationen och… Fortsätt läsa Hur kan jag kommunicera med andevärlden? 


Hämta Din GRATIS Kurs i Medial Utveckling

Öppna upp för energier från Universum!

%d bloggare gillar detta: