Öppna upp för andevärlden

Öppna upp för andevärlden

Det är ett viktigt steg att öppna upp sig för andevärlden och släppa all oro att överlämna sig i den mediala utvecklingen. Rädsla för det okända är naturligt att känna och det är en utvecklingsfas att börja lita till sin förmåga att möta höga och rena energier för att sedan förmedla deras budskap. Tillit till sin mediala förmåga bygger du upp gradvis och genom träning och åter träning. Viktigt är också en bra återkoppling på de budskap du förmedlar som för dig framåt i din utveckling. 

Öppna upp för andevärlden

Genom att arbeta med din personliga utveckling och öva kontakt med andevärlden regelbundet så kommer du känna ökad trygghet, tillit, självförtroende och självkärlek. Träna gärna tillsammans med likasinnade i en utvecklingscirkel eller online.

För att underlätta din kommunikation med andevärlden behöver du vara i balans och ha en mental klarhet. Det gynnas naturligtvis av att leva hälsosamt, vara ute i naturen och meditera. Processen att öppna upp kan bromsas och blockeras av dina trosföreställningar och tidigare liv. Det kan vara bra att fundera på dessa faktorer om du möter på hinder. 

Rädsla för andevärlden 

Andevärlden känner av om du är rädd och kommer hålla tillbaka din utveckling hellre än skrämma dig. Din guide anpassar hela tiden sin energinivå så att ni ska kunna kommunicera. Det kan vara svårt och utmanande att släppa kontrollen och låta andevärlden arbeta genom dig. 

Se positivt på den tid du och din guide har för att utveckla er kommunikation med varandra. Låt det ta den tid det tar. Det finns inga genvägar. Var tacksam för den kommunikation ni bygger upp och uttryck det. Be om tecken och var uppmärksam på synkronicitet. 

Välkommen att hämta en  GRATIS introduktionskurs i min kursportal. Den finns på min hemsida https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: