Hur jag ser auran

Hur jag ser auran

Lära sig se auran

Under min mediala utveckling så ville jag lära mig att se auran och även tolka den. Jag fick många tips och även tillfällen att träna. Det var perfekta förutsättningar med vit bakgrund och dämpad belysning och en lugna och fridfull stämning. Men hur jag än försökte så “såg” jag ingenting. Jag fick höra att “det är bara att slappna av och se bredvid och bortom personen”. Min hjärna blev konfys och det bara inte fungerade för mig. Jag ville prestera. Men jag släppte det till sist och gick vidare med andra saker i min utbildning. 

Se auran med de inre ögonen

Långt senare, under en meditation i grupp, så kände jag mitt fokus riktas mot en person som satt mittemot mig. Plötsligt så jag med mina inre ögon auran på personen. Jag såg äggformade konturer i olika färger och nyanser och också områden som kändes lite tätare och mörkare omkring hen. Vilken utav deltagarna i meditationsgruppen jag än, med slutna ögon, riktade fokus på så såg jag deras aura med mina inre ögon. Jag tackade Universum för att den förmågan öppnats för mig. 

Efter meditationen gick vi laget runt och berättade om våra upplevelser under meditationen. Då delade personen som jag “sett” täta fält runt med sig om att hen hade ont och kände en låsning i en axel. Det var precis där jag sett det tätare och mörkare fältet i auran. Nästa steg blev att öva och träna på att tolka auran och det fick jag möjlighet att utveckla i mina healingsessioner. 

Vad är auran?

Vill du veta mer vad auran är och hur du kan träna din förmåga att se auran? Här är länken till en tidigare artikel

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: