Visualisering för ökad clairvoyance 

Visualisering för ökad clairvoyance

Varför visualisera?

Visualisering är en form av mental träning som hjälper dig att att utveckla din clairvoyance eller klarseende på svenska. Det innebär att du skapar en inre positiv bild av något du vill uppnå väldigt mycket. Du skapar nya bilder för något du vill uppnå utifrån dina minnen och erfarenheter. 

Vill du till exempel öppna upp för din kontakt med din guide eller mer djup i de budskap du får till dig, så är det precis det du visualiserar inom dig. Medan du visualiserar det du vill uppnå så försöker du involvera så många av dina sinnen som möjligt. Försöka att använda din hörsel, syn, känsel, doft och smak. Desto fler sinnen du använder desto levande blir upplevelsen och gör den mer verklig.

Vad är vinsten med att visualisera?

Det kan förbättra din förmåga till koncentrationen, skapa ökat självförtroende, öka din motivation och kontrollera känslomässiga reaktioner. Metoden hjälper dig att utveckla din intuition och klarseende. Det är ett användbart redskap som ger dig större kontroll över ditt sinne, dina känslor och din kropp. Både visualisering och meditation är verktyg du kan använda för att fokusera sinnet, öka din självmedvetenhet, tillföra positiv energi och därigenom öka din kreativitet.  

I en tidigare artikel har jag tipsat om två övningar du kan göra.
Här kommer länken till dem.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: