Rädslan att det jag förmedlar är fel

Rädslan att det jag förmedlar är fel

Tvivel på de budskap jag får till mig

Tvivel och rädsla för att det jag förmedlar är fel är en helt normal och vanlig känsla under din utveckling. Jag vill påstå att det är sunt att ha en inre kritiker som ibland ifrågasätter. Men när rädslan tar över blir det något som håller dig tillbaka. Alla medium behöver träning och åter träningen med positiv återkoppling på det som förmedlas. Även när man uppnått mediumskapet så är medialiteten likt en muskel som hela tiden måste hållas igång och gärna utmanas för att utvecklas. Med andra ord du blir aldrig färdig i din utveckling.

Tålamod är vägen till tillit

Under din utveckling så kommer det tillfällen när du känner dig frustrerad och det lägger sig som en våt filt av tvivel över dig. Men det är helt normalt och nästan alla får uppleva det vid något tillfälle under resans gång. Men ha det i minnet att medial utveckling är en livslång process. Så när du känner av tvivel och rädsla, liksom fastnat eller känner dig blockerad och avstängd då gäller det att ha tålamod. Ta ett steg tillbaka i din utveckling och fokusera och värna om din egen själ. Vi behöver alla ta hand om oss för att kunna vara en bra kanal för Universums energier. Det kan vara tid för dig att istället fokusera på healing, yoga eller göra en resa till en helig plats. 

Lär av varandra

Ett annat bra sätt medan du tar lite time out är att helt enkelt observera hur etablerade medium arbetar med andevärlden och Universum. Kanske bokar du en egen konsultation eller går på seanser.  Du kan även studera hur din kursledare och dina studiekompisar arbetar för att på det sättet få inspiration, lära dig nya tekniker och motivation för ditt eget sätt att arbeta. 

Läs gärna min tidigare artikel där jag tar upp mer om vikten av tålamod under din mediala utveckling. Tålamod, tro och träning är byggstenarna för att skapa tillit till din förmåga!

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: