Hur ser du auran?

Vad är auran?

Auran är ett energifält som omger alla kroppar. Allt levande på jorden har en aura. Människor, djur, mat, växter, stenar och kristaller har en aura. Vi människor har en mer mångfacetterad aura med flera färger och nyanser. Den speglar vår personlighet, våra möjligheter och hur vi mår. Färgerna i auran ändras under dagen med varje känsla, blockering i kropp och själ, vårt tankemönster och agerande.

Auran du ser representerar oss just då i det ögonblicket. Det är färskvara! Du måste därför vara försiktig med att tolka aurans färger för andra människor. Auran runt levande objekt exempelvis människor och växter förändras hela tiden medan icke-levande objekts auror som stenar och kristaller i huvudsak är fast.

När du utvecklar din förmåga att se auror så kan du komma att se auror runt människor överallt. Kom ihåg att tolka någons aura utan deras medgivande är integritetskränkande. Låt dig aldrig frestas att göra det utan släpp den tanken direkt. Möjligheten att förlora sin gåva när den missbrukas finns alltid.

Närmast kroppen har vi en enfärgad aura och det är det enklaste energifältet att se. Utanpå det kan man se olika färger. Auran antar olika storlek beroende på vår inställning till en person vi möter. När vi tycker om en person så vidgas vår aura precis som om vi försöker omsluta personen i vårt energifält. Om vi inte tycker om personen så drar vi åt oss vår aura och den krymper.

Förenklat kan du tolka auran som att en klar och tät färg är ett tecken på hälsa och välmående. Är auran däremot svag och med bleka färger visar den på att någonting inte är som det ska. Det första steget är att lära sig att se auran och dess färger. Nästa steg handlar om att tolka de färger som du ser. Alla har en grundfärg i sin aura som visar på själva själstillståndet. Färgerna varierar hela tiden och förändras och visar på den starkaste energin just nu.

Hur gör du för att se auran

För denna övning behöver du någon att öva på och en vit vägg.
1) Ställ personen mot den vita väggen, den ska stå väldigt nära och så stilla som den kan.
2) Ställ dig mitt framför personen med ett avstånd så du ser hela personen och den vita väggen runt.
3) Känn sen dina fötter stå stadigt på marken och upplev hur du kommer i kontakt med dina andetag. Blunda och stå så i några sekunder.
4) Öppna sen ögonen och kisa lätt med en avslappnad nästan lite frånvarande blick medan du tittar i kanten av personen mitt emot på ett sätt som omfattar hela kroppen. Titta mjukt och uppmärksamma vad du ser, kanske behöver du lägga blicken några centimeter utanför personens fysiska kropp eller innanför? Det kan vara lite olika ur man ser. Det bör egentligen inte sträva efter att se någonting, bara låta allt uppstå i ögonblicket.
5) Du kommer först att börja se energifältet runt huvud och överkropp, detta är den del av kroppen som är lättast att se. Till en början kommer det att uppfattats som ljusgrått eller färglöst. Med tiden kommer du att börja se färger och du kommer inte heller behöva en vit bakgrund.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: