5 tips för att öka tilliten till din mediala förmåga

5 tips för att öka tilliten till din mediala förmåga

Öka tilliten

Vad kan du göra för att känna dig mer trygg med de budskap som kommer till dig? Här kommer fem tips till dig som vill jobba på att förstärka känslan av att lita till din förmåga.

Meditation

Meditation är basen för andlig och medial utveckling och det kommer hjälpa dig att balansera sinnet. Det kommer göra dig mer fokuserad och öppen för nya aspekter. Gör meditation till en vana och hitta ditt sätt att komma igång.

Tarot- eller orakelkort med många symboler

Skaffa dig någon form av “tarotkort” eller “orakelkort” när du övar på att ge budskap. Det är en effektiv träning att ha tillgång till någon form av kort. Välj gärna några med många symboler på. Korten blir som en startsignal som kommer öppna upp för en nära kontakt med din guide från andra sidan. Det stöder dig även i att ta emot fler och fler förnimmelser från andevärlden som du tolkar och ger vidare i form att ett budskap till någon.

Ditt eget symbolbibliotek

Med stöd av korten bygger du upp ditt symbolbibliotek och kommer på så sätt bli både snabbare och säkrare i din tolkning och i att lämna budskap. Vartefter du utvecklas i ditt mediumskap kommer du och din guide utveckla ett eget sätt att kommunicera. Din vän på andra sidan lär sig hur du associerar och bygger på det viset upp ett personligt unikt symbolbibliotek. Gör gärna anteckningar om vilken symbol som står för vad i början. 

Vartefter du utvecklas i ditt mediumskap så kommer symboliken bli mer komplex och du förnimmer många nyanser och aspekter av en och samma symbol. Kom ihåg att andevärlden vill spara på energi i er kommunikation. 

Träna med likasinnade

Det är givande och utvecklande att ha en grupp av likasinnade att öva och träna med. Sök i din hemtrakt om det är något etablerat medium som ordnar kurser. Det finns även kurser online med praktisk träning. 

Din mediala utveckling handlar aldrig om att vara bäst eller prestera på topp och tävla med andra. Utan det handlar om din utveckling i din egen takt! Alla har vi olika förmågor och styrkor. Du ska utveckla dina. Ha kul tillsammans medan ni övar och tränar.

Starta en egen grupp

Varför inte gå samman med likasinnade och meditera och skapa övningar tillsammans. Ni kan turas om att vara gruppledare och ansvara för var sitt tillfälle. I min kursportal finns kursmaterial för dig som vill utvecklas tillsammans med likasinnade. I Samtalsledarkursen lär ni er mediala begrepp, får vägledda meditationer, olika teman att diskutera och en variation av övningar kopplade till temat. Inga förkunskaper krävs för varken samtalsledare eller elever. 

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: