Symboler

Andar kommunicerar med symboler

Andar kommunicerar med oss på olika sätt. Det kan de göra med ord, bilder, känslor och även symboler. Dessa symboler kan vara enkla och världsliga. Du kan få värdefull information genom andarna med en enkel bild.

Det finns ett ordspråk som säger: “En bild säger mer än tusen ord.”  Det finns oräkneliga minnen, bilder, symboler, tecken och erfarenheter du lärt dig och fått under din livstid. När du får kontakt med andar så öppnas den kommunikationen upp så att de får kontakt med ditt personliga symbolbibliotek. Och i varje erfarenhet som sparats ihop med den bilden eller symbolen kan de nå dina minnen som du associerar dem med. 

Skapa ett eget symbolbibliotek

Om du får en symbol får du fråga dig själv: “Vad betyder den här symbolen för mig?” eller “Vad betyder den för den här personen som gått över till andra sidan som jag har kontakt med?” Ju mer du ställer dessa typer av frågor, ju mer kommer du märka att samma symboler kommer fram som har en liknande association. 

En symbol eller bild kan ha en stark betydelse för dig medan samma bild kan ha en helt annan innebörd för någon annan. Med andra ord, så kan du inte låta andra tolka en symbol åt dig. Det är viktigt att du börjar att bygga upp ditt egna symbolbibliotek. 

Skapa ett språk som är personligt för dig och som andevärlden blir  bekant med. Det kommer hjälpa dig att skapa det bästa partnerskapet – ett partnerskap som kommer fortsätta att utvecklas och växa. 

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: