Hur öppnar jag upp mig till andevärlden?

Hur öppnar jag upp mig till andevärlden?

Många frågor som jag får handlar om – Hur öppnar jag upp mig till andevärlden? Vad är då hemligheten med att öppna upp till andevärlden?

Det första du ska tänka på är att försöka komma in i ett avslappnat tillstånd eller det man brukar kalla meditativt tillstånd. Viktigt är också att skapa en ritual för att komma in det här avslappnade tillståndet.

I en del fall så fokuserar du på ett mantra, ett ord som du upprepar tyst inom dig hela tiden. Eller du kan också, för att komma in i ett meditativt tillstånd, fokusera på din andning. Du andas in, du andas ut och så följer du med i den här processen och blir mer och mer avslappnad för varje andetag.

Det är några exempel på hur du kan skapa en ritual för att slappna av och komma in i det här tillståndet när du plötsligt börjar förnimma signaler som är så väldigt små, subtila, så du knappast ens märker dem. Man kan nästan tro att det är ens egna tankar som snabbt viftar förbi. Men det är en impuls som vill nå dig och som du ska ta tillvara och lyssna till.

Det handlar om att lyssna inåt till de här svaga, svaga signalerna. När du har kommit in i det avslappnade tillståndet då kan du börja att be om en kontakt från andevärlden och ta emot olika slags förnimmelser. Det kan vara bilder, det kan vara känslor och det kan vara ord.

En sak som jag vill betona är att man får ha tålamod i den här processen. Det kommer verkligen inte över en natt att du lär sig hitta de här svaga, svaga signalerna som kommer utifrån andevärlden. Tänk på att övning ger färdighet så tålamod, tro och träning ger tillit.

Det är hur du öppnar upp till andevärlden. Vill du ta kontakt med andevärlden och ta det till nästa nivå? Hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: