Hur kan jag ta emot budskap när jag känner närvaron av andevärlden?

Hur kan jag ta emot budskap från andevärlden?

När du känner närvaro av andevärlden så var öppen för olika slags impulser från andra sidan. Det kan vara inre bilder, symboler, ord, musikstycken, filmremsor, känslor eller rent av fysiska förnimmelser. Det kan även vara så att du bara direkt vet vad det handlar om, direkt vetskap.

Det blir lättare för dig att ta emot budskap från andra sidan ju mer du kan gå in i ett avslappnat tillstånd. Tänk på att skapa en kommunikation med andra sidan och med det menar jag att föra en dialog. Be om budskap, ställ förtydligande frågor och lyssnar inåt efter finstämda impulser av olika slag som kommer som svar till dig.

Olika tecken från andevärlden

Ibland kommer det enbart ett ord eller en symbol. Men många gånger är det så att det kommer sammanvävda impulser. Kanske som en känsla och en bild tillsammans eller som en fysisk förnimmelse och en symbol ihop. Det finns oändliga variationer och det vävs samman till de svar du ska lämna.

Och det är hur du kan ta emot budskap när du känner närvaro från andevärlden och om du vill veta hur du kan ta emot budskap när du känner närvaro av andevärlden och ta det till en helt ny nivå så hämta min min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/gratis

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

2 kommentarer

  1. igår, i ögonvrån sg jag som en hand/ skugga, samtidigt som lampan i taket i sovrummet slogs på och av..Roa till sonen, vad! gör du. Han hade inte ens gått upp…..Så. Ber ju om besök o tecken osv….Men blev “rädd” ändå…. Så förra lörd, urnsatte min far, spelade upp en av många sånger han gillade, det va mulet ute, just denna sång handlade om solsken, solen kmr när denna spelas upp och in över salen, precis före, tänkte jag ge ett tecken om du här, rör vid ditt foto elr blommor elr något, så samtidigt som solen kom in ysande, ramlande en bukett rosor ner från pedistalen…….=) Haft många upplevelser förr, men dessa 2 är de 1a på längre tid. ! jag gör gärna kursen/

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: