Hur tränar jag upp min intuition?

Träna din intuition

Intuitionen är också det man brukar kalla för magkänslan. Då förstår du genast att den även kan yttra sig som en fysisk upplevelse. Men många gånger så kommer intuitionen till dig i ett avslappnat tillstånd när man gör sig mottaglig för impulser från andra sidan. För att träna upp din intuition behöver du mod för att kunna lita på din förmåga. Det kommer inte av sig självt.

När man verkligen vill använda intuitionen i vardagen så behöver du träna den. Börja då med att skapa situationer där du kan få en direkt återkoppling på det du har känt in. Det kan vara små, små, enkla saker som du skriver ner och sedan återkopplar till hur det blev i verkligheten. Du kan ställa frågor i början som kommer jag hittar den här speciella grönsaken i min butik. Sen skriver du ner några ord om hur det blev. Du kan också fråga om du hittar en parkeringsplats. Känn in och notera vad din intuition säger. Återkoppla hur resultatet blev.

Det du kan göra när du blir mer van är att öka svårighetsgraden vartefter du blir säkrare på att känna in rätt med hjälp av din intuition. Exempel på en svårare fråga kan vara om du får ett specifikt jobb du sökt. Notera ditt svar och återkoppla sedan hur det blev. Det är hur du kan träna upp din intuition. 

Och om du vill veta mer hur du tränar upp din intuition och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är
gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/gratis

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: