Hur kan jag lita helhjärtat på min intuition?

Intuitionen når du i ett avslappnat tillstånd

Hur kan jag lita helhjärtat på min intuition? Intuitionen är det samma som magkänslan och då förstår du att det kan vara ett fysiskt fenomen och upplevelse. Intuitionen är det som kan vägleda oss i vardagen och en fin gåva vi kan ge till oss själva. Den ligger väldigt nära kreativitet och ingivelser. Tränar man intuitionen så ökar man också ofta sin kreativitet. Vill du nå din intuition behöver du gå in i ett avslappnat tillstånd. Det gör vi på olika sätt. För någon handlar det om att gå en promenad, att meditera eller en stund i avskildhet. 

Hur kan du träna din intuition?

Du kan träna upp din intuition. Börja med enkla övningar som till exempel att fråga dig om din kompis kommer ringa innan fredag. Känn med hjälp av din intuition svaret och notera det. När fredagen är passerad skriver du resultatet och vet om du kände in rätt svar. Med hjälp av att skriva ner och hela tiden återkoppla så kommer du märka att du blir säkrare och säkrare och har mer mod att lita till din intuition. Vartefter så gör du de här stegen svårare och svårare. Du gör det helt enkelt mer komplicerat. När du känner att du även i mer komplexa situationer kan lita på din intuition, då är du där. Du kan lita på din intuition. 

Det här är hur du kan lita helhjärtat på din intuition och om du vill veta hur du kan lita på din intuition och ta det till en ny nivå så hämta min min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/gratis

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: