Hur kan jag få mer struktur i min medialitet?

Hitta ditt sätt att utveckla din medialitet

Hur kan jag få mer struktur i min medialitet? Jag vill påstå att meditera regelbundet är en grundförutsättning för att få mer struktur på din mediala utveckling. Det innebär inte att du måste skapa ett väldigt specifikt schema för när du ska meditera. Låta det växa fram och utöka det vartefter som du känner att det är bekvämt. Men meditation har en väldigt gynnsam inverkan på din förmåga att fokusera och det är vad som behövs för att kunna utveckla din medialitet på ett bra sätt.

Det handlar om att bli lyhörd inför de finstämda signaler som kommer från andra sidan. Det finns inga genvägar utan träning är nödvändigt för att utveckla din medialitet. Den bästa träningen är där du också får återkoppling på dina budskap. Det skapar tillit och du kan börjar lita på de förnimmelser som du får till dig. Din tillit byggs upp genom att tro på din förmåga, ha tålamod och träna så mycket du kan. Försök att hitta tillfällen att träna och utveckla din medialitet. Det kan vara i form av en kurs för ett etablerat medium, onlinekurs med möjlighet till praktisk träning eller i spirituella föreningar som brukar anordna kursverksamhet. 

Skapa ditt Symbolbibliotek

Jag vill också tipsa om att bygga upp och träna med hjälp av ditt symbolbibliotek. Fundera på vad olika symboler betyder för dig. Jag menar inte att du ska använda dig av något symbollexikon och använda dig utav andras tolkningar. Det ska du och din guide bygga upp tillsammans för att kunna samarbeta på ett bra sätt. Ni bygger upp ett eget referensbibliotek som ni använder när ni jobbar tillsammans. På så vis så blir ditt sätt att arbeta snabbare och ni sparar också energi i slutändan. Du kan mycket väl träna med tarotkort som innehåller mycket symboler. Det fungerar också med vanliga vykort som innehåller mycket figurer. Känn in vad de olika symbolerna står för och det är på det sättet du bygger upp ett individuellt symbollexikon.

Olika mediala förmågor

Det är inte säkert att bilder, symboler är din starka sida och då vill jag ge dig tipset att träna på det som du är starkast på. Börja med det. Det kan handla om känslor, färger, fysiska upplevelser eller något annat. Utveckla det och bygg upp en styrka i det sättet att arbeta. 

Du kanske får långa filmsekvenser i stället. Det kan också vara så att du bara vet en sak, en bestämd avsikt av att det här står för någonting. Träna det som kommer lättast till dig först. Bygg sedan på med olika sätt att kommunicera med andevärlden. 

Din egen mediala utvecklingsgrupp

Hittar du nu inte en grupp att träna med i fysiska livet eller online så skapa en egen samtalsgrupp. Du blir samtalsledare i gruppen. Där mediterar, övar och tränar ni. Det går bra att turas om att vara samtalsledare i den här cirkeln. Det är mycket utvecklande och det kan du genomföra parallellt med att du går en kurs för ett medium eller en kurs online. Mer information om olika utbildningar finns under fliken Kurser.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

2 kommentarer

  1. Hej. Jag vill lära mig att få bort den oron och att jag har fått inre stress. Och jag vill lära mig att få kontakt med andarna. Och hur jag ska kunna prata med dem. Och hur jag kan få beskydd.

    1. Du tar upp många och viktiga frågor som inte låter sig besvaras i några enkla meningar och kortfattade tips. Oro och stress kan ha så många orsaker och det brukar vara framgångsrikt att arbeta med sin självkännedom/personliga utveckling. Mitt tips är att du söker bland mina bloggartiklar om hur du får kontakt, kan prata med andra sidan samt skapa beskydd. (Scrolla längst ner på en bloggartikel och där hittar du sökrutan.) Vill du komma vidare i din mediala utveckling är tipset att gå en kurs för något medium eller mina onlinekurser. https://adasco-akademin.thinkific.com/collections

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: