Hur hittar jag ett medialt uppvaknande?

Medialt uppvaknande

Hur hittar jag ett medialt uppvaknande? Vanligt är att du märker att intuitionen blir allt starkare. Ett medialt uppvaknandet kan komma efter en omvälvande händelse i livet. Det kan vara att du byter jobb, en skilsmässa eller ett dödsfall i familjen. Något som är omvälvande och som påverkar dig väldigt starkt. 

Men det kan också vara en härlig längtan efter förändring i livet. Du känner att någonting pockar på och här vill du ta dig vidare. Då är det bra att stanna upp och ifrågasätta vad det egentligen är som du längtar efter? För när du börjar ringa in det, det behöver inte vara så exakt, då leder det ofta till ett stort språng i ditt liv. Du liksom gör ett kvantsprång från ett läge till ett väldigt annorlunda och mycket mer intensivare läge. 

Din livsuppgift och syfte i livet

Det kan också handla om en längtan av att hitta din livsuppgift. Jag har märkt att det är väldigt stark hos många, precis som att hitta syftet i livet. Men det kan också vara den här längtan att hjälpa andra och att göra skillnad som tar dig vidare till det där du vill och längtar efter. 

Jag vill påstå att ur det inre sökandet så sipprar någonting nytt fram. Det kan vara som en grodd, en grodd till någonting nytt. Och då är det också så att svaren börjar slå rot. I den här brytningen i början, längtan efter att utforska det andliga och det mediala, det är då ditt uppvaknande har börjat. Se det som en process och se det som en ny resa i ditt liv med omvärderingar du helt enkelt får göra. 

Det är också vanligt att personer när den andliga resan har startat, börjar längta efter att leva mer sunt. Man vill hitta balans i livet, se till att man får mer vila, kanske börja träna, äta sundare och framför allt nå en ökad medvetet. Det här skulle jag vilja säga är hur du kan hitta ditt mediala uppvaknande.

Och om du vill veta hur du kan ta ditt mediala uppvaknande och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: