Hur kan jag be andevärlden om beskydd mot obehagliga energier?

Beskydd mot obehagliga energier

När du vill ha kontakt med andevärlden för att få till dig budskap så går du in i ett meditativt och avslappnat tillstånd. Viktigt är då att skapa en ritual, en metodik för att be om beskydd och lyssna inåt efter de här finstämda impulserna.

Du behöver vara väldigt tydlig och ha en bestämd avsikt om att be om beskydd. Be då om beskydd mot oönskade energier och att endast få kontakt med höga kärleksfulla energier eller höga rena energier. Be också om att få kontakt med din guide och att din guide skyddar dig mot oönskade kontakter. På så sätt så blir din guide din portvakt. 

Hitta din ritual för att få beskydd

När du blir van vid den här ritualen eller metodiken för att komma in i ditt meditativa och mediala tillstånd så kommer den här beskyddsprocessen gå så fort att du nästan inte tänker på den den. Den kommer att komma igång per automatik och du tänker bara tanken och hinner inte säga orden. Du känner den här bestämda vissheten om att nu fungerar allting som det ska.Det är ju positivt när man kommer så långt. Men i början så ska du vara tydlig med att be om beskydd i från  oönskade energier och att endast få kontakt med höga rena energier. 

Avlägsna negativa energier

Skulle du få kontakt med negativa energier där du upplever ett obehag, känner att det här är jag tveksam till eller det kanske blir som en stor klump i magen. Då ska ju du be dessa energierna att avlägsna sig. Vänligt men bestämt så säger du ifrån och du kommer få behöva vara envis och upprepa den här proceduren ett antal gånger. Men de kommer till sist respektera dig och det här är hur du kan be andevärlden om beskydd mot obehagliga energier.

Och om du vill veta hur du kan be andevärlden om beskydd mot obehagliga energier och ta dem till en ny nivå. Så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på min hemsida.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: