Tidigare liv

Reinkarnation

Man brukar också kalla tidigare liv för reinkarnation eller själavandring. Det är tron på att själen eller jaget återföds i en ny kropp efter döden. I dessa sammanhang brukar man också prata om att det är en gammal själ. Det innebär att den här själen har inkarnerat och levt många liv och också bär med sig stor kunskap.

Vill du hitta dina tidigare liv för att få en blick för vad de kan ha inneburit och vad som har hänt i en speciell inkarnation så kan man göra en regression. Det vill säga man går tillbaka till ett tidigare liv. Det är också en slags terapiform som man gör under hypnos. Det kan vara en väg till ökad självinsikt.

Personlig utveckling

Du lär av tidigare misstag och kanske ser att det håller på att upprepas i det här livet också. Då får du dig en tankeställare och insikten är på plats att det här måste jag bearbeta och jobba mig igenom. Att lära sig se och att tolka tidigare liv är verkligen att lära sig mer om sig själv, vem du är och varför du är här på jorden och om din livsväg. Det finns många anledningar till att försöka få upp de här tidigare liven och lära sig genom dem för att ta nästa steg. 

Barn kan ibland minnas tidigare liv helt spontant. Men som vuxen brukar det vara så att man får jobba lite mer för att nå dem. Det kan vara så att en specifik inkarnation kan komma upp under en meditation eller under en medial konsultation för ett medium. Då gäller det att ta med sig den här inkarnationen och fundera runt den och kanske meditera på den.
Vad står det här för och vad kan jag lära ur det det som har kommit fram? 

Det är hur du vet lite mer om tidigare liv och om du vill veta mer om tidigare liv och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: