Hur kan jag möta min guide?

Hur kan du möta din guide? 

Det är en individuell process och den tar olika lång tid för olika personer så du får räkna med att du jämför sig enbart med dig själv och inte någon annan person. När det gäller medial utveckling så är meditation en grundförutsättning för att lyckas på ett bra sätt med att få kontakt med din guide. Det är under ett förändrat medvetandetillstånd, när du är avslappnad som du kan uppleva och förnimma närvaron av din guide. Men viktigt är också att be om att få kontakt med din guide under meditationen och att du har en bestämd avsikt av att öppna upp för er kommunikation. Det handlar om att era energinivåer ska mötas som sändare och mottagare åt alla håll och finjusteras för att vara en bra och ren kanal. 

Och hur känns det då? 

Ja, det tar sig olika uttryck. Men det jag har erfarit från mina elever och min egen upplevelse är att man ofta känner som ett tryck över pannan. Det kan vara ett ganska intensivt och starkt tryck. Nästan så att det gör ont. Men det är ett möte av en högre energi som din fysiska kropp upplever och det går inte obemärkt förbi. Däremot så vänjer du dig och när du har utvecklat det hela ytterligare, i flera steg, så kommer du knappast märka det ens. Men det kan också ta sig uttryck i form av beröring, mycket lätt beröring, kyla eller värme.

Många upplever också att hjärtat slår snabbare. Men det är ett fenomen som dämpas vartefter när ni bli vana med varandra. När du etablerat din kontakt så upplever du att din guide med sina energier finns vid din sida. Du känner igen dem och kan särskilja den från andra. Men det är någonting som man naturligtvis inte upplever inledningsvis.

Hur kan du underlätta mötet med din guide?

Något jag märkt som underlättar mötet är att börja be om ett tecken på din guides närvaro. Det kan vara så att din process startar upp på det sättet och du känner mer tillit till att din guide finns här i närheten. När du får ett tecken blir du trygg och vågar öppna upp ytterligare. Det kan underlätta och också snabba på processen. Men jag vill ändå betona att det krävs tålamod och träning för och hitta en bra kommunikation er emellan. 

Det är här du kan möta din guide om du vill veta hur du kan möta din guide och ta dig till en ny nivå så hämta min introduktionskurs Medial utveckling som är gratis.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: