Hur kan jag se min guide och få budskap?

Hur kan du se din guide?

I ett tillstånd av inre lugn och balans underlättar du för andevärlden att ta kontakt. Meditation är verkligen vägen till att öppna upp för att ta emot finstämda impulser från andra sidan. Du underlättar för dig själv genom att skapa en enkel ritual hur du öppnar och stänger ner din kommunikation med andevärlden. 

För att få kontakt med din guide behöver du vända uppmärksamheten inåt efter de finstämda förnimmelserna från dig guide. I detta avslappnade tillstånd kan din guide visa sig framför dig då du har dina ögon öppna. Men vanligare är att du förnimmer din guide med ditt inre seende där bilden blir som exempelvis det var lite dimma. Känslan att du har kontakt är densamma oavsett om du ser med dina ögon eller de inre.   

Hur får du budskap från din guide?

Du behöver bygga upp en klar och ren länk mellan er när du kommunicerar med din guide. Rikta också din intention och bestämda avsikt mot att ha en kommunikation er emellan. Bli medveten om hur det känns när du har kontakt med din guide. Det är en individuell process att öppna upp för budskap från andra sidan och tar därför olika lång tid. Tänk på att du bygger upp tilliten till din mediala förmåga genom de tre T:na – Tålamod, Tro och Träning.  

Din guide sänder ut förnimmelser till dig att fånga upp genom ljusbilder, tankeimpulser och information som energi. Du får själv omforma energin till substans och de ord du känner matchar energiflödet du tagit till dig. Vissa guider talar i metaforer, berättar roliga historier och ger exempel. Några arbetar genom kroppens energicentra, tidigare liv, själens syfte eller universums sanningar. Variationen är stor. Din guide kommer välja den väg att förmedla budskap som sparar mest energi för er båda. Överföringsmetoden kommer utvecklas hela tiden och ju mer du övar förfinas naturligtvis er kommunikation.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: