Tecken på medialitet

Alla personer är mediala men det är individuellt när och hur mycket vi öppnar upp för vår mediala förmåga. Hos en del personer finns det med sedan barnsben och hos andra öppnas det upp senare i livet. Inget är rätt eller fel utan det är en individuell process helt och hållet. Det stora flertalet personer lever sina liv helt utan att ha kontakt med den sidan inom sig.

Tecken på medialitet

Vad finns för tecken på medialitet?

Många personer berättar att de hade låtsasvänner som barn. Det är något jag själv minns att jag hade och som kändes helt naturligt under min uppväxt.

Du känner på dig saker som sen stämmer. Det kan i låta jättebra men du får till dig båda positiva och negativa saker, så det får du lära dig att leva med.

När du går in i ett rum med människor så känner du direkt av stämningen och kan också omedvetet läsa av människor i din omgivning. Att göra det medvetet kräver personens medgivande naturligtvis.

Många upplever att de får till sig budskap eller hör inre röster som berättar något som stämmer.
Det är heller inte ovanligt att du ser eller får tecken som visar vägen när du går och funderar på en fråga. Många berättar att de drömmer sanndrömmar.

Du kan också känna en oro som du inte kan förklara innan något jobbigt sker. Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden.

Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka. Du kan få förnimmelser eller ser bilder när du tar i gamla föremål. Många berättar om att de känner vad djur vill kommunicera och att de ofta känner igen platser de aldrig varit på.

Detta är drygt en handfull tecken på medialitet jag tar upp här. Mycket få mediala personer har alla dessa tecken på mediala gåvor. Utan det är snarare så att det är några som dominerar och där har man sin styrka.

De förmågor som är dominerande får man precis som med det mesta i livet öva och träna för att hålla på topp och utveckla. Med det brukar följa att nya mediala gåvor öppnas upp.
Det är en givande och spännande process hela tiden!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

2 kommentarer

 1. Hej,
  Jag har i hela mitt liv försökt att trycka undan det jag har sett och upplevt, jag drömmer när någon kommer att bli allvarligt sjuk eller kommer att gå bort, jag känner andra människor känslor så stark så det påverkar mitt liv, jag har och upplever allt det som du beskriver.
  När jag var 15 år så hade jag en upplevelse där jag inte var i min kropp och såg mig själv ovanifrån. Jag upplever så mycket och vet inte hur jag ska handskas med allt, ibland tror jag att jag är fullständigt galen.

  Vad har du för råd till mig?

  Med vänlig hälsning,
  Maria

  1. Hej Maria!

   Många individer jag möter har det omvända problemet, det vill säga öppna upp för det okända. Men jag möter också personer i din situation. Det handlar om två sidor av samma mynt i mina ögon. Jag har skrivit kort om det i en tidigare artikel. http://margaretatoorell.com/2021/02/22/hur-blir-man-mottaglig-for-andar. I stället för att ”öppna upp” är mitt råd till ”stänga ner”.

   Du kan inledningsvis prova övningen med att stänga dina chakran så snart du känner att några förnimmelser pockar på. Dina guider är vana att alltid kunna nå dig med sina impulser. Affirmera gärna och fatta ett beslut om att det är du som bestämmer när du tar emot budskap/förnimmelser från andra sidan. I medial utveckling och i mediumskapet tränar vi hela tiden att öppna upp och stänga ner förnimmelser från det okända. Övning ger färdighet … och du får vara enträgen, superenvis och bestämd i din process med att kunna stänga av förnimmelserna.

   Hälsning Margareta

Kommentera

%d bloggare gillar detta: