Tecken på medialitet

Alla personer är mediala men det är individuellt när och hur mycket vi öppnar upp för vår mediala förmåga. Hos en del personer finns det med sedan barnsben och hos andra öppnas det upp senare i livet. Inget är rätt eller fel utan det är en individuell process helt och hållet. Det stora flertalet personer lever sina liv helt utan att ha kontakt med den sidan inom sig.

Tecken på medialitet

Vad finns för tecken på medialitet?

Många personer berättar att de hade låtsasvänner som barn. Det är något jag själv minns att jag hade och som kändes helt naturligt under min uppväxt.

Du känner på dig saker som sen stämmer. Det kan i låta jättebra men du får till dig båda positiva och negativa saker, så det får du lära dig att leva med.

När du går in i ett rum med människor så känner du direkt av stämningen och kan också omedvetet läsa av människor i din omgivning. Att göra det medvetet kräver personens medgivande naturligtvis.

Många upplever att de får till sig budskap eller hör inre röster som berättar något som stämmer.
Det är heller inte ovanligt att du ser eller får tecken som visar vägen när du går och funderar på en fråga. Många berättar att de drömmer sanndrömmar.

Du kan också känna en oro som du inte kan förklara innan något jobbigt sker. Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden.

Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka. Du kan få förnimmelser eller ser bilder när du tar i gamla föremål. Många berättar om att de känner vad djur vill kommunicera och att de ofta känner igen platser de aldrig varit på.

Detta är drygt en handfull tecken på medialitet jag tar upp här. Mycket få mediala personer har alla dessa tecken på mediala gåvor. Utan det är snarare så att det är några som dominerar och där har man sin styrka.

De förmågor som är dominerande får man precis som med det mesta i livet öva och träna för att hålla på topp och utveckla. Med det brukar följa att nya mediala gåvor öppnas upp.
Det är en givande och spännande process hela tiden!

Av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s