Hur blir man mottaglig för andar?

Det handlar om att ha en metodik för hur man öppnar upp för att ta emot budskap och sedan stänger ner. Svaret på frågan “Hur man öppnar upp och stänger ner medialt?” blir det samma då båda underlättas av en bra rutin.

Vi har sällan problem med att vara stängda då det är det naturliga tillståndet för de allra flesta idag. Det handlar om att öppen upp sig. De flesta kan tycka att det är svårt. En del får öva sig i att vara stängda men det omvända är mer vanligt.

Det vanligaste sättet att öppna upp och stänga ner sig medialt är genom att öppna eller stänga sina chakran. Chakra är sanskrit och betyder livsenergihjul. Vi använder oss av de sju största livsenergihjulen som finns i kroppen som är placerade från strax över hjässan och ner till bäckenbotten.

De 7 chakrana är uppifrån Kronchakrat, Tredje ögat, Halschakrat, Hjärtchakrat, Solar Plexus, Navelchakrat och Rotchakrat.

När du jobbar med andevärlden så öppnar du upp dig som en kanal för att ta emot budskap. Kontakt kan naturligtvis även ske spontant men genom att öppna upp så talar du om att du är redo att ta emot. Precis så är det när du stänger ner. Du signalerar då att du är färdig eller att du inte vill ta emot.

Så här öppnar man och stänger ner medialt

När man öppnar upp sig medialt så öppnar man upp sina 7 chakra. Det är dessa man sen kan stänga vid behov.
Man visualiserar dessa 7 chakrapunkter på sin kropp, eller så ser man sin kropp i tanken. Man kan öppna och stänga dem på olika sätt, jag tar här upp två sätt som jag brukar använda mig av.

Jag kan tips om två olika sätt att öppna upp:

METOD 1:

Öppna upp:

Du öppnar upp varje chakra i turordning, ett i taget och du visualiserar hur dessa chakra snurrar medsols. När alla chakran är öppnade så är du färdig.

Stänga igen:

När du sen ska stänga dem så stänger du dina chakran ett i taget och visualiserar hur de i stället snurrar motsols. När du stängt alla chakra så är du färdig.

METOD 2

Visualisera att dina chakran är lotusblommor som öppnar upp. De har alla olika färger. Hjässchakrats lotusblomma är violett, tredje ögats indigo, halschakrat ljusblått, hjärtchakrat rosa eller grönt, solaplexus-chakrat gult, navelchakrat orange och rotchakrat rött.

Öppna upp:

Du öppnar upp varje chakra i turordning, ett i taget, och du visualiserar hur dessa chakra från början är vackra stängda lotusblommor i de olika färgerna som jag beskrivit ovanför, och som nu öppnar upp sina blomblad, ett i taget tills blomman är helt öppen. Sen gör du likadant med resten av dina chakran. När alla blommorna är utslagna så är du öppen.

Stänga igen:

När du sen ska stänga ner så stänger du dina lotusblommor genom att försluta kronbladen, ett i taget visualiserar du hur lotusblommorna sluter sig. När du stängt alla lotusblommorna så är du färdig.

Lyssna på dig själv

Det är viktigt att du lyssnar på sig själv. Känner du att du tar in mycket energier och har svårt att få vara ifred från andevärlden och kanske mår dåligt av det så bra att stänga ner sig.

En del kan känna att de behöver stänga sig när de är bland mycket folk. Ibland kan det även vara så att det är några speciella människor som man behöver lära sig att inte förlora energi till. Det är viktigt att känna in vad som passar för en själv. Vi är alla olika.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

2 kommentarer

 1. Om man har haft förmåga men blivit skrämd & stängt av så man inte kan öppna igen då? Vad gör man då?

  1. Hej! I de lägen då man blir rädd eller känner osäkerhet inför något från det okända är det naturligt att stänga ner. Men det innebär inte att du för alltid stängt av förmågan att känna av förnimmelser och impulser från andra sidan. Om du har en bestämd vilja av att öppna upp för att ta emot impulser och har modet att göra det, finns det inget som hindrar det. Det handlar om dig egen inställning, vilja och mod.
   Läs gärna min artikel på bloggen https://margaretatoorell.com/2021/10/31/tillit-till-mediala-formagor/. Det kan ge dig lite inspiration.
   Lycka till i din mediala utveckling!
   Hälsning Margareta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: