Hur du tränar din mediala förmåga

Hur du tränar din mediala förmåga

Träna din medialitet

Det finns inga genvägar att när det gäller att ta emot mediala budskap och förnimmelser från andra sidan. Träning och åter träning med en konstruktiv feedback på ditt arbete är vägen för att nå ditt mål. 

Tillit

För att hitta tilliten till din mediala förmåga så skapar du den genom att öva och träna så mycket du kan. Naturligtvis behöver du också bra återkoppling på de budskap du förmedlar. Det gäller att vara modig och utmana dig själv och dina rädslor. Tro på dig själv och ha tålamod. Du kan inte jämföra dig med någon annan utan du har din väg att gå. Trojkan tålamod, tro och tillit kommer genom träning och är vägen till mediumskapet!

Meditation

Meditation är kungsvägen för andlig och medial utveckling. Det balanserar sinnet och får dig att vara mer fokuserad och öppen för nya aspekter. Försök att göra meditation till en vana för det kommer bli ett gott stöd i din mediala utveckling. 

Träna med tarotkort

Skaffa tarot- eller orakelkort med många symboler. Det är en effektiv träning att ha tillgång till någon form av “tarotkort” eller “orakelkort” när du tränar din medialitet. Välj gärna kort med många symboler på. Dessa kort blir som triggers som kommer öppna upp en närmare kontakt med din guide från andra sidan. Det hjälper dig också att ta emot fler och fler förnimmelser som du tolkar och ger vidare i form att ett budskap till någon.

Bygg upp ditt symbolbibliotek

Genom korten bygger du upp ditt symbolbibliotek och kommer på så sätt bli både snabbare och säkrare i din tolkning och i att lämna budskap. Om du vill, kan du göra anteckningar om vilken symbol som står för vad. Med tiden kommer symboliken bli mer komplex och du förnimmer många nyanser och aspekter av en och samma symbol. 

Hitta tillfällen att träna din medialitet

Var kreativ och försök hitta ditt sammanhang där du kan öva och träna på att ge mediala budskap. Ha tålamod i överflöd och ha tillit till de budskap som du får. 

Här är några förslag för att hitta ditt sammanhang där du får träna. Tänk på att prova olika kontexter där du får öva. 

•  Besök spirituella eller andliga föreningar för att hitta likasinnade och som anordnar kurser. 

•  Hitta ett välrenommerat medium och gå en medial utvecklingscirkel. 

•  Skapa en egen utvecklingscirkel där du kan diskutera mediala frågor, meditera och öva på att ge budskap med återkoppling. Vill du ha en struktur finns Samtalsledarutbildningen. Använd appar som Zoom, Meet eller Teams för att ha videoträffar när ni inte kan ses fysiskt.  

•  Hitta eller skapa en grupp med vänner på Facebook för att meditera och ge budskap. 

•  Gå en kurs i Medial utveckling – praktiskt kurs online – där man ger budskap till varandra. 

•  xxxxx ….. du kommer säkert på fler sätt att hitta likasinnade vänner.

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: