Vad kan få din mediala utveckling att stanna av?

Vad kan få din mediala utveckling att stanna av?

Det är inte ovanligt att man under den mediala utveckling upplever som om saker och ting gått i stå eller befinner sig på en platå eller att det finns hinder som blockerar utvecklingen. Det kan vara bra att ha förståelse för vad det kan handla om så att du kan komma vidare eller ta dig över dessa hinder.

Här är några saker som du kan fundera över för att komma igång igen med din mediala utveckling:

Det känns som om ingen utveckling sker och allt gått i stå – det är en frustrerande känsla. Men medan du upplever att du befinner dig på en platå så sker saker i ditt undermedvetna. När det är dags så kommer det till ytan i form av insikter eller saker som du ska arbeta med i din personliga utveckling. 

Minnen från tidigare liv och tidigare inkarnationer blockerar din energi. Meditera och ställ frågan om det finns något tidigare liv som det är viktigt att du möter just nu.

Du tror inte på dig själv och det du kan. Du saknar tillit till din egen förmåga. Läs mer om vad du kan göra för att öka din tillit i tidigare artikel. (Länka till tidigare artikel)

Brist på övning och träning kommer till sist medverka till att din utveckling står stilla. Det praktiska arbetet är det som ger färdighet och utveckling av dina förmågor.

Du vill för mycket på en gång och vill att allt ska fungera perfekt från början. Höga krav och orealistiska förväntningar i kombination med otålighet kommer bromsa din mediala utveckling. 

Det är inte alla som kan ta emot beröm och feedback på ett bra sätt. Jantelagen finns där som en kritisk röst hos många. “- Inte kan väl jag …” Träna på att ta emot beröm och konstruktiv kritik av den anledningen att du har att lära av det. Det samma gäller rädsla för misslyckanden. Se även det som en gåva och tillfälle till lärande och utveckling.  

Andevärlden känner av om du är rädd för det okända och kommer hålla tillbaka din utveckling hellre än skrämma dig. Ge saker och ting tid. Gå en utvecklingscirkel, kurs online eller skaffa dig en coach eller mentor så du känner dig trygg i mötet med andevärlden. 

Det logiska sinnet och ett analyserande där du försöker förstå allt kommer sakta ner din utveckling. Du behöver lära dig grunderna i medial utveckling, prova på, lära dig mer och tillämpa din kunskap för att närma dig att börja förstå. 

Är du en person som har kontrollbehov? I det mediala arbetet får du lov att släppa taget och mer eller mindre bli en kanal för universums energier. Det kan vara svårt och utmanande att släppa kontrollen och låta andevärlden arbeta genom oss. Men utan att bli en kanal för universums budskap så blir det du och din personlighet som överskuggar all information som förmedlas till en annan person med avsaknad av allt det som kännetecknar budskap från högre dimensioner.

När du har det för kaotiskt i ditt liv är det smart att lägga det mediala arbetet åt sidan under en period. Egna problem som tar mycket energi av dig kommer inte gynna din mediala utveckling. Gör en paus och red ut din situation, därefter är du med förnyad kraft redo att ta itu med din mediala utveckling igen. 

Många personer tenderar att jämföra sig med andra i den mediala utvecklingen. Det leder till att du hindrar dig själv eftersom alla har sin individuella resa att göra när det gäller den mediala utvecklingen. Vi har olika styrkor och syften med våra inkarnationer i detta liv.

Värna om din unika livsuppgift!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: