Att tjäna

Att tjäna

Att väcka upp din mediala sida 

När du blir kallad att väcka upp din mediala sida inom dig så är det också ett rop på att ägna ditt liv till att tjäna andra. Det är verkligen en ära och en välsignelse att tjäna Anden. Om du har ett öppet och rent hjärta, kommer välsignelsen från Anden i gengäld att vara riklig och oändlig. 

Den mediala vägen

Den mediala vägen ska endast ses som en välsignelse och aldrig en börda. Den mediala utvecklingsresan är inte alltid lätt eller ger en belöning. Men genom att tjäna Anden från från ditt hjärta, kommer du bli välsignad med nåd och stöd under resan eftersom Anden alltid kommer finnas där för dig.

Om den här texten kallar dig, då är det tid att starta att praktisera vad som menas med att stå till tjänst. Tag dig tid idag och erbjud en slumpmässig vänlig handling, erbjud att bli volontär för en sak som talar till ditt hjärta, eller ge helt enkelt en kram till någon som du känner behöver en. Genom att tjäna de i den levande världen, så tjänar du även de i den andliga världen. Kom ihåg att Andens övergripande mål är att ge helande kärlek och ljus till de levande.

Den andliga vägen

Den Andliga världen kommer alltid älska och stödja din medkänsla och vänliga handlingar på det mest oväntade sätt. Leta efter de vackra välsignelserna och tecknen från Anden med tacksamhet, eftersom det är Andens sätt att låta dig veta att du rör dig i rätt riktning. 

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: