Hur guider överför information

Hur guider överför information

Kontakt med Andevärlden

Det första och viktigaste steget när du får kontakt och kommunicerar med en ande eller guide är att skapa en stark och klar länk mellan er. Genom att ha en bestämda avsikt av att ha kontakt så öppnar du upp för möjligheten att så ska ske. För att få en kommunikation och kanal mellan er så riktar du din intention och din avsikt mot att öppna upp för er länkning. Se det som att era energinivåer ska mötas och sändare och mottagare finjusteras för en bra och ren kanal. När du “lyssnar” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att få till dig budskap. 

När du börjar att länka dig till andevärlden är det viktigt att först bli medveten om HUR du känner av den andliga världen. För några är det en snabb process så hela kroppen skakar, en känsla av ett inre vetande eller att du till och med ser energi. Varje medium arbetar på sitt speciella och unika sätt och det spelar ingen roll hur du förnimmer din guide. Lita på att just din väg är den rätta.  

För att skapa en stark länk så kan du andas in energin, vilket sänder ut en signal att du är redo att ta kontakt med din guide. I ditt hjärta och sinne, bjud in din guide att komma närmre och dela ljus och energi med dig. Om du studerar mediumskap för första gången, då är det bra att träna med någon som redan öppnat upp för andevärlden. Dela information med den som tar emot budskapet för att utvärdera att länken finns och budskapet känns igen av mottagaren.

Exempel på bevis från en ande och guide kan vara följande: hobbies, jobb, händelser, namn eller annan relevant information som du känner att guiden förmedlar till dig. Fortsätt andas in, ända till din kärna, medan du har länken öppen. Detta kommer att hjälpa dig förbli jordad och lita på att kontakten är äkta.

Hur guider överför information

Din guide sänder energi i form av ljusbilder, tankeimpulser och information som energi där du sedan själv får fylla i den substans och de exakta ord som närmast matchar energiflödet din guide vill förmedla. Vissa guider talar i metaforer, berättar roliga historier och ger exempel. Några arbetar genom kroppens energicentra, tidigare liv, själens syfte eller universums sanningar. Här finns en stor variation. 

Jag har en huvudguide som ansvar för vilka som har möjlighet att kontakta mig. Dessutom har jag en healingguide som alltid finns med mig. Men i vissa sammanhang får jag kontakt med andra energier eller entiteter som jag vill kalla dem, och då går jag på min känsla om jag tycker de är OK eller ej.   

Ibland när du pratar med din guide så kommer orden direkt. Ibland känner du hur orden formas och du börjar prata utan att veta i förväg vad du ska tala om. Du kan också se skrivna ord, som om de växer fram på en skärm, och någon ser som en filmduk där videosnuttar visas. I andra situationer ser jag inre bilder eller får till mig ett ord.  

Din guide kommer välja den väg att förmedla budskap som sparar mest energi för er båda. Överföringsmetoden kommer utvecklas hela tiden och ju mer du övar förfinas er kommunikation naturligtvis.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: