Hur kan jag skilja mellan mina egna tankar och känslor och det som kommer från andevärlden?

Skilj mellan impulser från andevärlden och egna tankar

När du ska ta emot mediala budskap och mediala impulser så behöver du gå in i ett meditativt, ett avslappnat tillstånd. Det för att du ska kunna känna av och ta emot den här väldigt finstämda kommunikationen som sker mellan din guide och dig. Det är väldigt tunna, subtila och finstämda impulser som man får träna sig och att uppfatta. Det liksom bara svischar förbi, knappt så att man märker det. Det är lätt att tro att det där var mina tankar. 

Impulser från andevärlden är finstämda

Men när det kommer från dina guider så innehåller det ofta nya aspekter som du i ett vanligt, vaket tillstånd inte skulle tänkt på. Det är mer kreativt, mer fantasifullt och du får lyssna inåt och försöka att fånga impulserna på ett öppet och mjukt sätt. Det är så här du kan skilja mellan dina egna tankar och känslor och det som kommer från andevärlden. 

Om du vill veta hur du kan skilja mellan egna tankar och känslor och det som kommer andevärlden och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: