Hur hittar jag mitt sanna jag?

Vad kan jag göra för att hitta mitt sanna jag? Jag är ju medveten om att det kan vara svårt att nå dit. I den här videon så ska jag förklara vad du kan göra för att hitta ditt sanna jag. 

Hitta det inre lugnet genom meditation och naturen

Det handlar väldigt mycket om att gå in i sig själv och hitta det inre lugnet. Känna att du kan centrera sig. Vad är det då som hjälper till att skapa de här situationerna? Ja, meditation naturligtvis. Det bidrar mycket till att man hittar ett inre lugn och också låter känslor komma till ytan som man behöver bearbeta. Du hittar ett inre lugn även genom att vistas i naturen. Det skapar jämvikt i dina energier och gör också att du hittar den här balansen i tillvaron och som gör det lättare att gå in i dig själv. 

Jobba med Värderingar och Mål för ett inre lugn

Det andra benet som man behöver jobba med är sina värderingar och ringa in sina mål. Vad är det jag värdesätter i livet och vad är det som präglar min längtan? Vad vill jag uppnå i livet? Det är sådana viktiga frågor att ställa sig. Du kan ställa dig frågan och gå in i situationen att du är i 90 årsåldern och blickar tillbaka på sitt liv. Vad är det då som du ser att du har uppnått? Passa på att skriva ner det som kommer till dig för att ringa in vad det handlar om. Vad är det du värdesätter och vad har du för mål. Det blir tydligare när du väl sätter det på pränt. En nyttig övning att göra som sedan får omsättas i praktisk handling.

För att uppnå dina mål behöver du naturligtvis dela upp det i delmål och sedan också fira vartefter du uppnår de här målen. Ibland så kan det kännas motigt att uppnå allt det här som man vill. Men många gånger så går det också snabbare än vad man någonsin kan tänka sig. Man kan få hjälp på vägen, så är det.

Om du vill veta vad du kan göra för och hitta ditt sanna jag och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: