Hur kan jag hitta ett upplägg för att träna min medialitet?

Träna medial förmåga

Hur kan du träna din medialitet och kommunikation med andevärlden? Det okända förmedlar förnimmelser på många olika sätt och vi tar också emot dem lika varierat.

Det kan handla om att du ser inre bilder. Du får kanske en känsla till dig, en fysisk förnimmelse av något slag, ord, smak eller doft. Det kan också ta sig uttryck att du bara vet att det är på ett speciellt sätt. Fundera runt på vilket sätt du lättast får till dig förnimmelser. Vad är enklast för dig? Ser du mest bilder? Får du mest fysiska förnimmelser? Eller är din styrka “clairknowingness” där du bara vet att det är på ett speciellt sätt? 

Utveckla dina mediala styrkor

Börja med de former att ta emot förnimmelser som är lättast för dig. Träna de styrkorna allra först så att du blir riktigt, riktigt bra på det. Gå gärna en online kurs eller sitt i en grupp för ett etablerat medium där du får öva och träna din förmåga. Och också där du får återkoppling på de budskap du ger. Det är väldigt viktigt.

Du kan också skapa en egen samtalsgrupp – cirkel – där ni mediterar och övar. Där kan ni turas om att vara ledare i utvecklingscirkeln. Det finns ett färdigt koncept i min kursportal för att ordna en egen utvecklingsgrupp – samtalsledare. 

Om du vill veta hur du kan ta det här upplägget för att träna din medialitet och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: