Hur kan jag kommunicera med andevärlden? 

Kommunikation med andevärlden

Vad kan du göra för att underlätta kommunikationen med andevärlden så att du kan ta emot de där finstämda impulserna och förnimmelserna? 

Du behöver komma in i ett avslappnat tillstånd, det man även kallar meditativt tillstånd. Det underlättar om du skapar en ritual, en slags metodik för att lyssna in informationen och ta emot de där svaga impulserna. Det känns nästan som dina egna tankar som snabbt viftar förbi. Då gäller det att ha ett inre lugn för att kunna förnimma de där svaga impulserna. Du behöver också träna på att, förutom ta emot, även tolka de förnimmelser som kommer till dig.

För när du väl förnimmer dem och ska tolka dem så gör du det utifrån din egen referensram, ditt eget sätt att associera. Om jag skulle ge dig en symbol, till exempel en apelsin, så kan det stå för en sak hos dig och för en helt annan sak hos mig. Genom ett personligt symbolbibliotek bygger du upp ditt eget symbollexikon för att snabbt kunna tolka och leverera budskapen till en annan person.

Bygg upp din tillit till det du får till dig

Det som är mycket viktigt också är att stärka tilliten till det man får till sig. Genom att få återkoppling på de budskap som man förmedlar så stärker du din tillit. Det ställer vissa krav på de som återkopplar så att de inte bara säger nej, det stämmer inte. Utan är mer nyanserade i sitt svar. För ibland är det så att man kan leverera ett budskap till någon och det landar inte hos den personen förrän kanske nästa dag eller om en vecka eller om ett år.

Det är viktigt att den som återkopplar är ärlig och säger ja, det här stämmer. Det här känner jag igen. Eller ja, det här tar till mig, men jag kan inte riktigt placerade just nu. 

Det här är hur du kan kommunicera med andevärlden och om du vill veta hur du kan kommunicera med andevärlden och ta det till en ny nivå så hämta min min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/gratis

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

2 kommentarer

  1. Inatt såg jag att en andlig präst i barnens sovrum, betyder präst något särskilt?

    1. Hej Emmylie! Det är din tolkning som ger svaret. Mitt tips är att stilla ditt sinne en stund och ställa frågan vad det betyder. Det är inte säkert du får svar direkt men när det är dags. Hälsning Margareta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: