Hur kan jag skilja mellan mina egna tankar och känslor och det som andevärlden förmedlar?

I början av din utveckling kan det vara svårt att skilja mellan dina egna tankar och känslor och det som andevärlden förmedlar. Det är helt enkelt svårt att avgöra vad som kommer från vilken källa. Jag vill ge dig några tips som kan hjälpa dig.

Känn igen din egen energi

Träna på att känna igen din egen energi. Det är den säkraste vägen för att skilja mellan dina egna energier och andevärldens. Ta som en enkel regel att ta några minuter varje dag för att hitta ett avslappnat tillstånd och uppmärksamma hur din egen energi känns i kropp och sinne. Du skapar då på så sätt en referensram som du kan utgå ifrån. Ju mer du tränar på det här, desto bättre blir du på att känna igen din egen energi.

Känn igen andevärldens energier

På samma sätt som du lär dig att känna igen din egen energi kan du också lära dig att känna igen andevärldens energi. Det förutsätter att du även här går in i ett avslappnat tillstånd men riktar ditt fokus och bestämda avsikt mot att få kontakt med andevärlden. Naturligtvis kräver detta övning och erfarenhet. Men ju mer du arbetar med att utveckla din andliga förmåga, desto lättare blir det. 

Andevärlden finstämda signaler

Andevärlden kan använda olika signaler för att förmedla sin närvaro och meddelanden till dig. Beroende på dig som person och dina mediala styrkor kan de använda sig av synkroniciteter, symboler, ljud, doft, känslor, fysiska förnimmelser och drömmar. Var uppmärksam på dessa signaler och försök att förstå vad de kan betyda.

Kommunicera – be  om klarhet och tydlighet

I början om du känner dig osäker på om en tanke eller känsla kommer från andevärlden eller inte, be om klarhet och tydlighet. Be om ett tecken eller en signal som kan hjälpa dig att förstå vad som händer. Skapa en inre dialog er emellan.

Lita på din intuition

Medialitet och intuition är besläktade och kom därför ihåg att det är viktigt att lita på din intuition. När du känner att något kommer från andevärlden så lita på den känslan. Ju mer tillit du har till din intuition, desto starkare blir den. 

Din mediala utveckling är en individuell process som sker utifrån dina förutsättningar och vad som är din livsväg. Det finns inget rätt eller fel eller någon genväg i att skilja mellan dina egna tankar och känslor och det som andevärlden förmedlar. Du kommer helt enkelt hitta den väg som fungerar för dig i din mediala, andliga och personliga utveckling. 

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: