Öppna upp för andevärlden

Öppna upp för andevärlden

I den medial utvecklingen är det ett viktigt steg att öppna upp sig för andevärlden och släppa all oro att överlämna sig. Det är naturligt att känna rädsla för det okända och det är en process att lita till sin förmåga att möta höga och rena energier och förmedla dem. Tillit till sin mediala förmåga bygger du upp gradvis och genom träning och bra återkoppling på de budskap du förmedlar. 

Rädsla för andevärlden 

Andevärlden känner av om du är rädd och kommer hålla tillbaka din utveckling hellre än skrämma dig. Din guide anpassar hela tiden sin energinivå så att ni ska kunna kommunicera. Det kan vara svårt och utmanande att släppa kontrollen och låta andevärlden arbeta genom oss. 

Öppna upp för andevärlden

Genom att arbeta med din personliga utveckling och öva kontakt med andevärlden regelbundet så kommer du kommer du känna ökad  trygghet, tillit, självförtroende och självkärlek. Träna gärna tillsammans med likasinnade i en utvecklingscirkel eller online för bra återkoppling.

För att underlätta din kommunikation med andevärlden behöver du vara i balans och ha en mental klarhet. Det gynnas naturligtvis av att leva hälsosamt, vara ute i naturen och meditera. Processen att öppna upp kan bromsas och blockeras av dina trosföreställningar och tidigare liv. Det kan vara bra att fundera på dessa faktorer om du möter på hinder. 

Mitt råd till dig är att njut av den tid du och din guide behöver för att starta er kommunikation med varandra. Var tacksam och uttryck det, be om tecken och var uppmärksam på synkronicitet. 

Lite magi i livet är underbart!

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan. https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: