Hur vet man att en ande är nära?

Hur kan man känna av andar?

Andevärlden har många sätt att visa på sin närvaro. Innan du har öppnat upp och kan kommunicera direkt med din guide eller känna av energier så får du andra tecken på att en ande är nära. 

Det är vanligt att de besöker oss i drömmar och vill förmedla budskap. Du kan få telepatiska tankar från din vän i andevärlden som vill berätta något för dig. Försöka att lita på att det är en sann kommunikation. Du kan känna av energier, en närvaro från andevärlden. 

Ett mycket vanligt tecken är att andevärlden kommunicerar genom husdjuren. Djur har ofta lättare än människor att se att någon från andevärlden är på besök. Om katten eller hunden verkar känna av anden då är det ett besök.

Andevärlden kan få elektriska apparater som TV:n och datorn att störas, startas och stängas av. Tända och släcka lampor och få dem att flimra. 

De kan  skicka ett favoritnummer, ett nummer som betyder något speciellt eller ett som upprepar sig som ett tecken till dig.

Det är inte ovanligt att saker i hemmet försvinner, välter, rasar eller plötsligt byter plats. 

Dofter är ett sätt för andevärlden att väcka dina tankar på en specifik person som gått bort eller något minne som vill berätta något för dig. Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt andevärlden arbetar på.

Detta är några exempel på hur andevärlden kan visa sig för oss.
Var bara öppen för olika tecken och så kommer de till dig!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: