Hur vet man att en ande är nära?

Hur kan man känna av andar?

Andevärlden har många sätt att visa på sin närvaro. Innan du har öppnat upp och kan kommunicera direkt med din guide eller känna av energier så får du andra tecken på att en ande är nära. 

Det är vanligt att de besöker oss i drömmar och vill förmedla budskap. Du kan få telepatiska tankar från din vän i andevärlden som vill berätta något för dig. Försöka att lita på att det är en sann kommunikation. Du kan känna av energier, en närvaro från andevärlden. 

Ett mycket vanligt tecken är att andevärlden kommunicerar genom husdjuren. Djur har ofta lättare än människor att se att någon från andevärlden är på besök. Om katten eller hunden verkar känna av anden då är det ett besök.

Andevärlden kan få elektriska apparater som TV:n och datorn att störas, startas och stängas av. Tända och släcka lampor och få dem att flimra. 

De kan  skicka ett favoritnummer, ett nummer som betyder något speciellt eller ett som upprepar sig som ett tecken till dig.

Det är inte ovanligt att saker i hemmet försvinner, välter, rasar eller plötsligt byter plats. 

Dofter är ett sätt för andevärlden att väcka dina tankar på en specifik person som gått bort eller något minne som vill berätta något för dig. Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt andevärlden arbetar på.

Detta är några exempel på hur andevärlden kan visa sig för oss.
Var bara öppen för olika tecken och så kommer de till dig!

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

11 kommentarer

  1. Hej! Det är alltid sunt att utesluta sådant som kan skapa rivmärken på naturlig väg. Exempelvis som att du själv råkat klia dig, kliat dig efter någon insekt, kommit emot något i sömnen eller något du inte tål. Jag har hört talas om att det kan ske, men aldrig upplevt det själv på något sätt.

  2. Hej 💕🙏 jag drömde om min vän u natt som tog livet av sig för ett halvår sen. Det va ingen bra dröm och hon va inte glad… vad betyder detta? 🥺

   1. Hej Jennie! Med största sannolikhet handlar drömmen om olika aspekter av dig själv, något du släpper taget om och lägger bakom dig. Det kan väcka motstånd eller kännas obekvämt i början. Du vet bäst vad som händer i ditt liv just nu.

 1. Spelar det någon roll när i tiden en person gått bort tills man kan få kontakt med dem? Alltså spelar det roll om det är 10 år sedan eller 1 månad sedan de gick bort?

  1. Hej! Egentligen inte men man brukar säga att inte för nära i tiden efter att personen har lämnat jordelivet. Variationen är stor och flera andra faktorer spelar in som till exempel att mottagaren måste vara redo och tvärtom.

 2. För tredje gången blir jag väkt att det skramlas med kedjor vid min säng
  Varför vill någon göra mig uppmärksam på detta vis?

  1. Hej Carina! Din medialitet öppnas upp alltmer och då kan andevärlden få för sig att pocka på din uppmärksamhet. Det verkar vara effektivt då du vaknar av skramlandet. Om du tycker det är obehagligt så säger du vänligt med bestämt ifrån.

 3. Hej. Nu i 2 nätter i rad, har något rört sig ovanpå mig, vid mina ben i sängen. Jag sover väldigt dåligt för övrigt så jag vaknar upp lätt. Så jag vaknade, men jag “låtsades” sova, och jag undrade förstås vad detta var. I mitt huvud gick tankarna “är det något djur i min säng?” eller “är det någons energi?” . Kan någons energi från andra sidan, röra en på detta sättet?
  Jag öppnade också mina ögon, jag kände mig inte rädd, kände mig mer irriterad, som “stör mig inte jag försöker sova”. Så jag röt till “LÄGG AV”. Ett par sekunder gick sen börja det igen. Jag sparkade upp täcket, vände sovställning. Men så kom det igen. Jag klarade inte av att ligga kvar så jag gick upp. Jag tände lampan i mitt sovrum, lyfte mitt täcke, kollade vid lakanet, såg ingenting. Ska senare byta sängkläder helt, och även kolla min bäddmadrass. För att utesluta något.
  När jag var liten, så hade jag “förmågan” att se människor från andra sidan. Men ju äldre jag blivit så kan jag inte det inte längre.
  Det sker även andra saker i min lägenhet, hör ljud, känns som något är i mina kläder (fast det är inget i mina kläder). Jag har funderat på att kontakta ett medium, som kanske kan hjälpa mig ett få ett svar.
  Vore tacksam för svar.
  MVH Kathleen

 4. Hej! När jag var och sov hos min kille förut. Då när vi skulle sova när klockan var runt 18-20 tiden för att han skulle gå lägga sig tidigt på grund av jobbet… då mådde jag lite dåligt en stund den kvällen och låg å tänkte på min morbror…. Någrs timmar senare så går min väckarklocka igång hemma ca 23:00 å sluta igen efter, det är sån väckarklocka som spelas om å om å om igen tills man är tvungen å stänga av. Betydet det att min morbror förstod att jag inte mådde bra å försökte förmedla de till min mamma?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: