Ditt mediala uppvaknande

Medialt uppvaknande

Ditt mediala uppvaknande – bli en MediumPreneur

Det är mycket individuellt hur man upplever och vaknar upp medialt. Viktigt är att komma ihåg att det handlar om din egen speciella väg – din andliga och mediala resa som MediumPreneur. För det finns inte någon generell bred väg för alla utan det är en personlig resa.

Intuitionen

För många individer så börjar den mediala resan med att intuitionen blir starkare och starkare. Även om intuitionen blir mer kraftfull så är det lätt att blunda för och förringa dessa signaler. Du är inte van att lyssna till din inre röst och litar inte fullt ut på din intuition heller. Det är mänskligt att känna tvivel på dessa signaler och det är något du får träna upp för att lita till mer och mer.

Medialt uppvaknande

Det är inte ovanligt att ett medialt uppvaknande kommer efter en dramatisk och omvälvande händelse i en persons liv, både positiva och negativa. Föräldraskap, skilsmässa, dödsfall, meningen med livet eller andra stora frågeställningar och händelser i någons liv kan definitivt resultera i ett uppvaknande. Alla situationer som får en individ att stanna upp, stilla sig, reflektera och ifrågasätta saker och ting i livet leder till ett språng i personens utveckling. 

Frågorna i livet kan vara många och vilsenheten kan kännas påtaglig i sökandet efter svaren. Många individer längtar efter förändring i sina liv eller söker ljuset i det liv de lever idag. Det blir en drivkraft i den andliga och mediala utvecklingen. Längtan efter att hjälpa andra, göra skillnad, hitta sin livsuppgift och syfte i livet är också en stark kraft till att påbörja processen av utveckling.  

Inre sökandet

Ur det inre sökandet efter svar och lösningar växer fröet till en grodd. Den inre rösten ökar i omfång där svaren börjar sippra fram. Det är en del i den mediala utvecklingen att du känner att svaren börjar slå rot och spira som din egen inre röst eller från någon högre energi. Precis i denna brytning börjar längtan efter att utforska det andliga och mediala och ditt uppvaknande har skett.

Uppvaknandet är en helt ny resa du påbörjar med många frågor. Det är också en period då du omvärderar och ifrågasätter mycket i ditt liv. En konsekvens kan vara att du släpper taget om en del gamla vänner för att på så sätt öppna upp för nya. Du delar inte längre deras värderingar och deras sätt att leva. 

Samklang med Moder Jord

Vanligt är att individer i den här processen längtar efter att leva mer sunt, hitta balans, vila, träna och äta sundare och mer medvetet. Allt som har med en hälsosam livsstil i samklang med Moder Jord blir allt viktigare och viktigare för de allra flesta. Ofta vaknar ett intresse för meditation där den blir en viktig pusselbit i att må bra. Det är just detta med meditation som verkligen sätter fart på den mediala och andliga utvecklingen. Det ger den andliga och mediala utveckling substans och innehåll på ett helt annat sätt. Din inre röst växer sig stark och du går din väg. 

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: