Hur vet jag att jag har kontakt med andevärlden så att det inte bara är inbillning?

Sunt att vara kritisk

Först vill jag säga att det är väldigt sunt att vara kritisk till all den information och alla de impulser som kommer till dig. Det är faktiskt jättebra och fullständigt normalt att också tvivla på det som kommer till dig. Ibland så upplever man impulserna som väldigt diffusa, ja nästan som om det vore dina egna tankar. Det är inte så lätt att skilja dem ifrån de impulser som kommer från andevärlden.

Intuition och kreativitet

Under din mediala utveckling så brukar intuitionen förstärkas. Med ökad intuition så blir du ofta mer kreativ och fantasifull. Det är inte lätt med den här den här “ekvationen”, för vad ska du lita på. Men hemligheten här är att ha tålamod, ge allting tid och framför allt öva och träna. Utveckla din medialitet tillsammans med likasinnade i en kurs för något etablerat medium eller en kurs online med grupper där ni övar tillsammans. Det viktigaste är att du får återkoppling på de budskap som du levererar till någon annan.

Bekräftelse på budskapen är A och O

Det är bekräftelsen som gör att du kommer lita på det som kommer till dig. Det stärker din tillit helt enkelt. Jag skulle vilja säga att tålamod, tro på det som kommer till dig och träning är det som får dig att hitta tilliten till din förmåga. Det är hur du verkligen vet att du har kontakt med andevärlden så det inte bara är inbillning!

Om du vill veta att du verkligen har kontakt med andevärlden och att det inte bara är inbillning så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: