Hur kan jag veta att jag får kontakt med höga, kärleksfulla energier och inte Black Magic? 

Kontakt med höga, kärleksfulla energier

Det handlar om att öppna upp dig genom att använda dig av en ritual. Ritualen är helt individuell. Det är du som bestämmer hur du vill forma den genom ett upplägg som känns bra för dig. Det gör att både du och dina guider på andra sidan är förberedda för att öppna er och börja kommunicera. I det ingår också att du ber om det högstas beskydd så att du får kontakt med de höga, rena energierna. 

Din huvudguide

Din huvudguide skyddar dig mot negativa energier. Ibland så jobbar man med andra guider som till exempel en healingguide eller en guide som har kunskap om högre andlig utveckling. Lita på din huvudguide att den ger dig beskydd mot negativa energier. 

När du bjuder in en ny guide för första gången så får både du och din huvudguide känna efter om det här känns bra. Lita på din känsla, känns det bra är det OK. Känner du den minsta tvekan, ja då ber du den energin att avlägsna sig och stänger ner och inväntar ett annat tillfälle att koppla upp dig.

Det är hur du vet att du får kontakt med höga, kärleksfulla energier och inte Black Magic. Om du vill veta att du verkligen har kontakt med höga, kärleksfulla energier och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/Medial-Utveckling

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: