Hur kan jag komma närmare det andliga och få ett lugn i själen?

Vad är andlighet?

För mig är andlighet ett helhetstänkande, ett sätt på vilket du förhåller dig till livet. Det kan handla om möten med sanna människor, att få en fördjupad kunskap och insikter i livet. Medial, andlig och personlig utveckling går hand i hand och därför är det inte möjligt att dra några direkta och skarpa gränser mellan dem. Andlighet och när man utvecklas andligt är en individuell process. Det är absolut ingen quick fix utan det är någonting som kommer när man är redo för det och som också pågår hela livet. 

Det är just det som gör det så spännande och intressant, känslan av att man kan utvecklas hela tiden. Naturligtvis så kräver det engagemang, mod, vilja och en längtan efter något diffust, något okänt. Du behöver möta saker med ett öppet sinnelag, möta livet med respekt och också med självrespekt. Andlighet kan handla om att våga möta sin skuggsida och det man inte vill se i sig själv. Meditation, vara ute i naturen och möten med äkta människor är något som ger och skapar den här känslan av sanna möten, självrespekt, helhetstänkande, att kunna uppnå fördjupad kunskap och insikter i sitt liv. 

Det här är hur du kan komma närmare det andliga och få ett lugn i själen. Och om du vill veta hur du kan komma närmare det andliga och få ett lugn i själen och ta det till en ny nivå så hämta min min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/gratis

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: