Hur kan jag öppna mitt tredje öga? 

Det tredje ögat – ett av våra sju chakran

Det tredje ögat det sitter mitt i pannan och är ett utav våra sju stora chakran. För att kunna öppna ett chakra så behöver du kunna hitta ditt inre lugn. Det gör du enklast genom meditation eller vara ute i naturen och känna att man kommer i balans och upplever harmoni. Naturligtvis kan det även handla om att leva mer hälsosamt och sunt, något som man ofta längtar efter när man blir mer intresserad av andliga och mediala frågor. 

För att kunna öppna upp pannchakrat och bli mottaglig för impulserna som kommer från andra sidan så behöver du hitta det inre lugnet. Du kan också arbeta med att stärka din intuition, att lära dig bli mer träffsäker på vad du upplever och förnimmer. Intuitionen kan du träna upp. 

Men att öppna sina chakran handlar också om den personliga utvecklingen och den mediala utvecklingen. Det går hand i hand. Du kan inte öppna ditt tredje öga från dag till annan utan det kräver ofta tid och anpassning. Du behöver kunna ställa in frekvensen mellan andevärlden och dig själv, för att kunna förnimma budskapen och för att kunna tolka de som kommer.

Så det är hur jag kan öppna upp mitt tredje öga och om du vill veta hur du kan öppna upp ditt tredje öga och ta det till en ny nivå så hämta min min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på hemsidan. Skriv gärna in dina frågor i kommentarsfältet så svarar jag dig. Och glöm inte att gilla, prenumerera och följa mig för fler tips.

Hämta din GRATIS introduktionskurs i medial utveckling. Den finns i min kursportalen på hemsidan https://margaretatoorell.com/gratis

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: