Hur kan jag lära mig se andar?

Hur lära sig se andar?

Det är viktigt att hitta ett avslappnat sinnestillstånd. Ett tillstånd av inre lugn och balans. Det kan du uppleva under meditation, yoga eller under en promenad. Naturligtvis är det också viktigt att känna sig utvilad och kunna fokusera på att skapa en kontakt med andra sidan. Ett annat stöd är att hitta en bra ritual eller en metodik för att komma in i det förändrade medvetandetillstånd där du öppnar upp för kontakt med andevärlden, din guide eller någon som har gått över till andra sidan.

Och på samma sätt så har du en rituell ritual eller metodik för att stänga ner den här kommunikationen. Du kan inte bara vara öppen hela tiden. Det tar ohyggligt med energi och det skulle ingen må bra av. Man öppnar upp sig och man stänger ner sig. Det kallar jag för trigger. En trigger kan vara ett ord som får dig att öppna upp. Det kan också vara en sak du håller i, nästan som snuttefilt, om du förstår hur jag menar. När du säger det ordet eller håller i den där saken så innebär det att du öppnar upp. När du säger stoppordet eller släpper saken du hållit i så innebär det att du stänger ner. Du har stängt kommunikationen med andevärlden.

När du vill lära dig se andar är det avgörande att du verkligen fokuserar och ber om att få en kommunikation med andra sidan. Du kan be tyst inom dig om att få se den här energin som du ska ha kontakt med på andra sidan. Tänk på att det är OK att se med dina inre ögon eller ha en känsla av att energin finns där. 

Förändrat medvetandetillstånd

För att ta kontakten till nästa nivå så behöver du hitta sätt att växla mellan meditativt förändrat medvetandetillstånd och ett mer vaket tillstånd. Det vill säga att du går lite upp och ner i din medvetandenivå. När du går ner, det är då du får till dig information. När du ska förmedla den då går du upp lite grann så att du är mer vaken.

I det här avslappnade tillståndet så öppnas möjligheten för dig att förnimma de här svaga impulserna från andra sidan. Det spelar ingen roll om det handlar om att se med dina inre ögon eller att få till dig ord, känslor, dofter, smaker m.m.

Lyssna inåt

Lyssna inåt och försöka fånga upp de här svaga, svaga signalerna på ett öppet och mjukt sätt. Övning ger färdighet. På så sätt lär du dig också skilja mellan vad som är dina egna tankar och vad som kommer från andevärlden. Jag rekommenderar att du hittar en trigger så att du öppnar upp för kommunikationen på ett bra och smidigt sätt. Träna så mycket du kan och se till att du får en bra återkoppling på dina budskap. 

Det här är hur du kan lära dig att se andar. Om du vill veta mera hur du kan lära dig att se andar och ta det till en ny nivå så hämta min introduktionskurs i medial utveckling som är gratis på min hemsida. 

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

2 kommentarer

 1. Tusen tack för denna information! Jag visste inte att det var så lätt att öppna och stänga. Min kontakt med andrar börjar alltid med att min näsa känns konstigt, som om jag börjar att gråta för att senare övergå till att vara ledsen. Men det är inte mina känslor utan det är den personen jag tänker på/får upp först/ visar sig först som jag förknippar är den jag ser i min meditation. Oftast när jag får kontakt med andar börjar jag få tårar. Det har hänt många gånger att tårarna rinner ner för mina kinder. Även om jag får denna starka upplevelse tvivlar jag ändå på min förmåga: att få kontakt med andar.

  Varför får jag bara kontakt med min familj/släkt?

  Tacksam för svar! Ha en fortsatt trevlig dag.

  Vänliga hälsningar,
  Chanel

  1. Hej Chanel! Det kan finnas många anledningar till det och insikten “varför” kommer landa hos dig när tiden är mogen. En anledning kan dock vara att du är mer trygg med kontakten av anhöriga och när du blir mer van vid energierna öppnas möjligheten för nya kontakter. Det kan även handla om saker du behöver bearbeta klart runt dina anhöriga och när tårarna lagt sig kommer nya kontakter.
   Önskar dig en fortsatt fin dag! Hälsning Margareta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: