Att “tona” in

Att tona in – använd din intuition

I medial utveckling pratar man om att tona in på något eller någon. Men vad är det för något? Hur gör du när du tonar in och hur känns det? 

Intuitionen – att tona in

Att tona in handlar om att använda din intuition och det kan du göra och känna på olika sätt i din vardag. Intuitionen kan du använda på flera steg och nivåer. Det kan handla om att känna på sig något som exempelvis vad som är rätt eller fel, få varningar och att fatta beslut. Intuition kan även hjälpa dig att uppleva vad andra tänker, känner och att se saker genom deras ögon. Det kan i en avancerad form användas för att ta kontakt med andevärlden. Intuitionen kan även vara den kanal genom vilken du tar kontakt med universums medvetenhet. 

Att öva upp sin intuition är en viktig del i den mediala utvecklingen. Den hjälper dig att öppna upp en informationskanal med en högre visdom –  universums medvetande. 

Intuitionen förmedlas genom våra känslor, bilder, röster, tankar, lukt och smak. När du tonar in så fokuserar du på någon eller något. Du riktar din uppmärksamhet och öppnar upp för nya intryck från din källa med din specifika avsikt att känna av en viss person eller föremål. 

Vad upplever du när du tonar in?

När du tonar in med intuitionen genom känslor så kommer du känna av dem i din egen kropp. Det kan kännas förvirrande därför att de kan kännas som dina egna men de tillhör istället den person som du tonat in på. Du kan uppleva det som att det är du själv som har ont i ett knä, är irriterad, trött eller vill röra dig på ett speciellt sätt. 

Träning lär dig skillnaden

Det är en träningssak att lära sig skillnaden. Jag upplever att andras känslor är svagare än mina egna som är mer påtagliga och starkare. Mitt tips är att du är uppmärksam på hur det fungerar för dig. Träna dig på att skilja på vilka känslor som kommer från dig själv och vilka som kommer från den individ du riktat ditt fokus på. 

När du kan känna en tydlig skillnad mellan dina och den andra personens känslor kommer budskapen från andevärlden fram i klar och ren form. Det är något som man alltid bör sträva efter. 

av Margareta

Margareta Toorell är verksam som coach, mentor och medium. Företaget startades 2007.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: